Vozač Dragan Ljubenović je i dalje u šoku. Posle 19 godina staža kao vozač tvrdi da ovo nikada nije doživeo.

Navijači demolirali autobus „Nišekspresa“

Rukovodstvo „Niš-ekspresa“ saopštilo je danas da će od Fudbalskog kluba „Radnički“ zatražiti obeštećenje od najmanje 250.000 dinara zbog toga demoliranja autobusa.

NIŠ –.Polomljene galerije i plafon, polomljena svetla iznad sedišta, oštećeni ventilacioni otvori, počupane zavese, polomljene nadlaktice i plastični delovi na sedištima, iscepani štof i sunđeri, to je slika „Niš-ekspresovog“ autobusa koji je u subotu prevozio navijače „Radničkog“ u Beograd na utakmicu sa OFK Beogradom.

Direktorka marketinga „Niš-ekspresa“ Dragana Nikolić kaže da su u povratku iz Beograda navijači najblaže rečeno napravili pustoš u autobusu.

„Šteta koju su napravili navijači je velika i premašuje 250.000 dinara. Pored toga što su demolirali autobus navijači su u njemu ostavili gomilu smeća, između ostalog i 200 limenki piva“, rekla je Nikolić.

demoliran autobus navijaci

Ona je istakla da je Radnički i ranije iznajmljivao autobuse za prevoz navijača na utakmice, ali nikada se nije desilo da ovolika šteta bude napravljena.

Vozač „Niš-eskpresa“ koji je prevozio navijače Dragan Ljubenović je izjavio da za 19 godina koliko radi kao vozač, nije doživeo ništa slično.

„Navijači su bez razloga počeli da „divljaju“ u autobusu. Vikali su, lomili autobus, pili, pokušavali da pale sedišta upaljačem. Nisam smeo da reagujem da ne bi skočili na mene“, rekao je Ljubenović.

On je istakao da je krajnjim naporima dovezao autobus do Niša zbog svega što se iza njegovih leđa dešavalo, kao i zbog toga što su celim putem oko njega leteli polomljeni delovi sedišta, naslona, rukohvata, prtljažnika i elektroinstalacija.

Rukovodstvo „Niš-ekspresa“ saopštilo je danas da će od Fudbalskog kluba „Radnički“ zatražiti obeštećenje od najmanje 250.000 dinara zbog toga demoliranja autobusa. (Kraj)Mia

(Kraj)