Nenad Antić novi zamenik gradonačelnika Vranja

Nenad Antić, direktor Filajale Fonda PIO  u Vranju, glasovima većine odbornika izabran je za novog zamenika gradonačelnika, na 11. sednici lokalnog parlamenta.

Imenovanje Antića iz redova naprednjaka usledilo je nakon verifikovanja ostavke njegovog prethodnika Igora Andonova iz SDS.Predlog za izbor stigao je od gradonačelnika Slobodana Milenkovića , a tajnim glasanjem od prisutnih 55 odbornika podrška je stigla  sa 52 stolice.

Antić se na zahvalio na ukazanom poverenju za ovu, kako je naveo odgovornu i važnu funkciju.

„Akcenat ću stavljati na borbu protiv korupcije i transparentnost rada organa naše lokalne samouprave, ali ću svakako praviti dogovore sa ostalim važnim faktorima u cilju stvaranja adekvatnijeg poslovanja za privlačenje stranih investitora, što je i suština našeg rada, investicije kroz zapošljavanje „ naveo je Antić.

Novi zamenik gradonačelnika insistiraće i na poštovanje politike budžetske štednje u narednom periodu kako bi se uvećali budžetski prihodi, a poštovaće političku agendu SNS, odnosno političkog programa istaknutom na lokalnim izborima.

„Pokušaćemo da realizujemo sve ono što je sadržano u ekspozeu koji je predstavio gradonačelnik na pčetku svog mandata“ naglasio je on.

Antić je naglasio da će njegov dolazak na funkciju zamenika gradonačelnika sigurno doprineti sprovođenju Lokalnog akcionog plana za borbu protiv korupcije, koji je započet sa Zoranom Gavrilovićem iz BIRODI.

Kako je rekao  njegova vrata biće širom otvorena za sve probleme građana .

Antić je diplomirani pravnik, a u prethodnom periodu obavljao je posao načelnika Komunalne policije u Vranju, zatim poslove tehničkog urednika Službenog glasnika Grada Vranja, da bi na kraju bio postavljen na mesto direktora Filijale Fonda PIO.