Potukli se navijači Zvezde i Partizana u Nišu

NIŠ – U Nišu je oko 14:20 došlo do tuče grupe navijača, u kojoj je učestvovalo nešto više od 50 pristalica Partizana i Crvene Zvezde. Jedan navijač je zadobio povrede glave i ruke, a dvojica nosa. Kako saznajemo, do tuče je došlo u jednom dvorištu između zgrada, kod košarkaškog terena pozantog kao “Bunker“ kod Saborne crkve u Nišu, kada je grupa Zvezdinih navijača tu došla, iako je to mesto okupljanja navijača Partizana.

U sukobu je jedan navijač, nezvanično iz Čačka, zadobio povrede glave i ruke, zbog čega je prebačen na kliniku za neurohirurgiju, što je za Blicsport.rs potvrdila primarijus doktor Draginja Manić iz niške Hitne pomoći.

„Povređeni mladić je bio u svesnom stanju po dolasku naše ekipe. Imao je povredu glave i ruke, a ne mogu da kažem da li je u pitanju prelom ruke“, rekla je doktorka Manić.

Prema izjavama očevidaca u tuči u Nišu su korišćene bejbol palice, kamenice, motke i baklj, a dva navijača su zadobila i povrede nosa.

“Bilo je nešto više od 50-tak mladića, imali su upaljene baklje i motke u rukama. Izgledalo je kao da ceo teren gori. Tukli su čak i odvaljenim delovima klupa iz parka i sve je strašno izgledalo“, rekao je jedan od očevidaca nemilog događaja.

Nakon sukoba, u kom je polomljeno i staklo na jednom automobilu, navijači su otišli ka centru Niša do trga kralja Milana, gde ih je zaustavila i okružila policija. Oni se i sada tamo nalaze, a oko njih su jake snage žandarmerije u punoj opremi.

(Izvor: Blic sport)