Pravi putokaz za firmu koja pravi portale za putokaze

Porodična firma „Profilkon“ doo  iz Donjeg Neradovca kod Vranja koja je specijalizovana za izradu i montažu čelične konstrukcije i ovu godinu će, kada obeležavaju pet godina postojanja, završiti pozitivnim rezultatom.

Zaposleni u ovoj firmi, od njenog osnivanja, nezanju za neuspeh.Svoj imidž na probirljivom tržištu gradili su i grade kvalitetom i poštovanjem rokova. Takav odnos prema poslu, prema rečima direktora Nenada Ristića, omogućio im je da dobiju značajan poslovni angažman i na Koridoru 10.

„Naš zadatak je bio da proizvodimo i ugradimo portale raznih dimenzija koji služe za nošenje putokaza. Ovog meseca naša firma je opremila autoput od Obrenovca do Surčina sa devet portala. Celokupan posao završili smo za samo 29 dana i pobrali simpatije kod glavnog izvođača radova na ovoj deonici iz Kine, a od koga smo dobili i pohvale.“, kaže Ristić.

Ovakvih i sličnih poslovnih poduhvata, koje je tokom godine dvadesetak zaposlenih uspešno završavalo, je bilo baš dosta. Tako su oni ove godine izgradili proizvodnu halu od 1.500 kvadrata u fabričkom krugu fabrike za proizvodnju klamarica u Donjem Neradovcu i još jednu od 2.100 kvadrata, vlasniku „Fluida“ u Preševu.  U Aleksincu i Gadžinom hanu izgradili su dve školske sportske hale, dok su u Raškoj rekonstruisali kompletan krov tamošnje livnice i priveli kraju radove na izgradnji sportske hale u Svrljigu.

„Posebno smo ponosni na sertifikat koji smo za pružene usluge dobili od jedne sertifikovane firme za tu delatnost iz Minhena, a koji je overen u TMS- u koji je njihov predstavnik u Beogradu. I pored velikog našeg angažmana na gradilištima uspeli smo da izgradimo halu za potrebe naše firme od 450 kvadrata.“, kaže Ristić.

Menadžemnt ovog preduzeća ima velike planove i za narednu godinu. Prevashodni cilj im je da zadrže sve zaposlene stručne kadrove, atestirane varioce, montere bravare i ostalo tehničko osoblje sa kojima će moći da odrade već ugovorene poslove. Nadaju se i poslovima na Moravskom koridoru koji će zahtevati upošljavanje nove radne snage i zato je njihov konkurs za pijem bravra, varioca i vozača u Nacionalsnoj službi za zapošljavnje u Vranju stalno otvoren.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter!
Budite uvek u toku dešavanja!