Praznični red vožnje i izmene trasa u Nišu

NIŠ – Autobusi svih gradskih i prigradskih linija će 1, 2, 3. i 7. januara saobraćati prema nedeljnom redu vožnje, objavljeno je na sajtu JKP Direkcija za javni prevoz grada Niša. Najavljeno je da će od 22 sata 31. decembra biti isključivani autobusi sa svih gradskih linija, dok će duž celih trasa saobraćati autobusi koji do tog trenutka pođu iz Niša prema prigradskim naseljima.

Zbog novogodišnjeg programa na Trgu kralja Milana, saobraćaj u ulicama Generala Milojka Lešjanina i Vožda Karađorđa (od „Ureda“ do „Suda“) biće obustavljen od 31. decembra u 20 sati do 1. januara u 6 sati.

Zato će autobusi na linijama prema Sudu tada saobraćati preko Trga kralja Aleksandra, Trga Pavla Stojkovića, kroz Ulicu cara Dušana i Sinđelićev trg do raskrsnice „Sud“. Autobusi iz suprotnog smera će od te raskrsnice biti preusmereni na Sinđelićev trg, kroz Ulicu Nikole Pašića do Trga kralja Aleksandra.

Kupovina mesečnih karata za januar trajaće i za vreme praznika. Prodajna mesta će 1, 2. i 7. januara raditi od 10 do 18, a 6. januara od 7 do 18 sati.

(Kraj)