Pretučen radnik parking servisa

VRANJE – Radnik parking servisa u Vranju Nenad Dodić zvani Belča pretučen je u utorak uveče. O ovom incidentu postoje dve verzije priče, prema jednoj Dodić je već pretučen došao na radno mesto, a prema drugoj povrede mu je naneo čovek koji nije hteo da plati parking.Kako juGmedia saznaje  incident se desio na parkingu kod hotela Vranje,očevici su nam ispričali da je Dodić zakasnio na posao i da je policiju i hitnu pomoć pozvao njegov kolega. Međutim na na Urgentnom odeljenju vranjske bolnice gde je primljen, dežurni lekari su nam rekli da je Dodić ispričao , kako ga je napao vozač automobila koji nije hteo da plati parkiranje.

Na ovom odeljenju konstatovane su telesne povrede u predelu glave i on je upućen na dalje lečenje na otorinolaringologiji i neurologiji, ali kako saznajemo odbio je da mu rana bude ušivena i napustio je bolnicu.

U Direkciji za izgradnju u Vranju pod čijom ingerencijom je parking služba niko nije želeo da komentariše ovaj incident jer kako nam je rečeno kada saznaju detalje oglasiće se. U policijskoj upravi u Vranju nam je potvrđeno da je radnik pretučen i da je policija intervenisala.

(Kraj)