Prozivkom igrača Dinama označen početak drugog dela sezone

Iz Dinama je otišlo 14 igrača, a mi dovodimo novih pet. Na pripreme idemo u Turskoj, u gradu Belek 18. januara i tamo ćemo biti do 4. februara. Nadamo se da ćemo se pripremiti tako da budemo spremni za opstanak u Super ligu jer mislim da Dinamo to zaslužuje, rekao je danas na konferenciji za medije šef stručnog štaba i predsednik kluba Dragan Antić.

Antić je najavio da će u Vranju trenirati do 18. januara kada imaju utakmicu sa Radničkim iz Niša.

„Nemogući su uslovi na ovom našem stadionu, samo ćemo da trčimo. Očistićemo sneg ovih dana da bismo mogli da vežbamo, za sada će igrači samo da trče“, dodaje Antić.

Igrači, kako kaže, moraju da budu spremni i za utakmice koje ih očekuju u Turskoj.

„Već smo zakazali pet, šest utakmica koje ćemo tamo da odigramo. Tamo su kvalitetne ekipe, radićemo dobre pripreme, a imamo dogovor da odigramo i utakmicu sa Crvenom Zvezdom jer smo zajedno na pripremama u Beleku“, ističe Antić.

Dinamo su napustili Milan Stanković, Lazar Đokić, Nikola Đurić, Jovan Zucović, Aleksandar Stojković, Marko Stanojević, Aleksandar Kostić, Pavle Propadalo, Miloš Vukić, Tiago Amorim, Dušan Lalatović i Miloš Jokić.

Pojačanja, dodaje, očekuju se na poziciji štopera, levog beka, golmana i defanzivnog veznog igrača.

„Već smo doveli jednog iz Nigerije, sa ostalim igračima smo u pregovorima. Tražićemo kvalitetne igrače da budu prava pojačanja u klubu“, zaključio je Antić.