Sneg u Kuršumliji odneo prvu žrtvu

KURŠUMLIJA,PROKUPLJE – Jutros  je  pronađeno zavejano telo Biserke Milenković (50) iz kuršumlijskog sela Prevestica . Nesrećnu ženu je snažna mećava uhvatila na kilometar i po od kuće , kada je krenula u susedno selo Orlovac gde je radila saznaje juGmedia. Policija i vatrogasci i dalje pokušavaju da iz snega izvuku telo . Njen muž Dragoljub Miletić je jutros krenuo da je traži i našao je na 1,5km od kuće u snegu, pa je pozvao policiju, hitnu pomoć i vatrogasce, koji već nekoliko sati ne mogu   da priđu telu zbog visokog snega.

I u prokupačkom selu Pasjača, jutros oko 9:30  u pronađen je u snegu Ljubomir Mutavdžić (62), potvrđeno je juGmedii u prokupačkoj bolnici.

Njega je pronašao slučajni prolaznik na 300 metara od seoskog puta i odmah je obavestio policiju, vatrogasce i hitnu pomoć.

Mutavdžić se trenutno nalazi  na odeljenju urgentne medicine, stanje mu je stabilno, mada je još uvek u polusvesnom stanju. Kako nezvanično saznajemo čovek je bio pod dejtvom alkohola i verovatno je sinoć pao u snegu u tu proveo celu noć.

 (Kraj)