Sutra počinju Leskovački letnji festivali (PROGRAM)

Koncerti, predstave za decu i odrasle, izložbe i sportska takmičenja samo su deo programa tradicionalne kulturno-zabavne manifestacije Leskovački letnji festivali, koji će se po osamnaesti put održati u periodu od 15. juna do 1. jula, u Etno kompleksu Šop Đokićeve kuće.

Organizator festivala Turistička organizacija Leskovac je u saradnji sa svim insitucijama kulture u gradu, pripremila bogat program, koji je namenjen svim generacijama različitih ukusa.

„I za ovo leto smo osmilili raznovrstan program koji je namenjen svim generacijama, ima puno muzičkih i dramskih dešavanja. Pored tradicionalnog turnira u uličnom basketu, u okviru sportskih dešavanja biće organizovana i brojna sportska revijalna dešavanja, a takođe će u okviru ovih festivala biti održana i izložba najboljih radova“, istakla je Tina Stojanović.

Na programu će se naći i monodrama Ivana Bekjareva „Smeh i samo smeh“, i koncert Dejana Cukića koji je zakazan za ponedeljak 25. jun.

Nakon završetka festivala, održaće se trinaesti po redu Leskovačku karneval, od 4. do 7. jula, dečiji karnevali, karnevali vatre, maskenbali i brojna druga dešavanja sa interesantnim sadržajima za našu najmlađu publiku, ali i koncert Biljane Krstić.

Kompletan program pogledajte ispod teksta