Sutra takmičenje srednjoškolca Poslovni izazov u Leskovcu

Regionalno takmičenje srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama – Poslovni izazov, okupiće sutra u Leskovcu 116 učenika iz 24 srednje škole iz jugoistočne Srbije, i to: Aleksinca, Blaca, Bojnika, Leskovca, Medveđe, Niša, Pirota, Prokuplja, Svrljiga, Vladičinog Hana, Vlasotinca, Vranja, Vučja i Žitorađe, kojima će biti postavljen „izazov”, odnosno zadatak koji predstavlja realan poslovni problem.

Takmičenje se održava u restoranu „Groš“, u Ulici Svetozara Miletića bb, a otvaranje je između 10,15 I 10,30 sati

Uz pomoć biznis mentora, timovi sastavljeni od učenika iz različitih škola osmišljavaće rešenje problema i kreirati biznis plan i prezentaciju koje će na kraju dana predstaviti članovima žirija i publici.

Članovi tri prvoplasirana tima obezbediće sebi mesto u Nacionalnom finalu (januar 2019. godine u Beogradu) a pobednici na nacionalnom nivou će učestvovati na Poslovnom izazovu zapadnog Balkana (april 2019. godine u Podgorici) zajedno sa vršnjacima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

 Kontakt osoba: Nenad Pantović, 064 114 00 24

Takmičenje realizuje organizacija Dostignuća mladih u Srbiji a finansira UniCredit banka, Ministarstvo omladine i sporta, Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i Univerzitet Metropoliten.

FOTO Arhiva