Svetski bestseleri na policama leskovačke biblioteke

Od danas, trenutno najčitaniji svetski bestseller, “Čovek po menu Uve” Fredrika Bakmana, najnovine knjige Paula Koelja, Ketrin Stedman i ostalih, kao i ekskluzivna klasična izdanja u posebnom povezu, možete naći u leskovačkoj biblioteci “Radoje Domanović”.

U pitanju je oko 400 novih naslova ili hiljadu knjiga koje su plaćene 480.000 dinara iz gradskog budžeta.

“Knjige smo nabavili na beogradskom sajmu knjiga i ovoga puta smo se zaista potrudili da pogodimo ukus publike. Pažljivo smo slušali naše članove, koje naslove su zapravo tražili, i izašli smo im u susret.  Skoro svi naslovi su zapravo popularna književnost i veoma aktuelna”, kaže direktorka biblioteke Vesna Ilić.

U ovoj godini je završena i revizija knjižnog fonda u okviru koje je popisana i ubačena u elektronsku bazu podataka sva bibliotečka građa, tačnije 152.750 knjiga.

“To znači da možete da imate uvid u svaku knjigu i svaki naslov, kao i u statistiku: koja knjiga se koliko čita, dakle, sve opcije elektronskog poslavanja su otvorene za naše korisnike” zaključuje Ilićeva.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare