DRUGA MUŠKA RUKOMETNA LIGA MORAVA

Svrljig – Radan 28:32 ( 14:18 )

Derbi 14. kola ujedno i jedan od derija drugog dela prvesnstva odigran u Svrljigu, protekao je u znaku gostiju iz Lebana, koji su od samog početka utakmice lideru na tabeli stavili do znanja da su došli ne samo da igraju već i da pobede renomiranog protivnika.

U prvom delu igre gosti su bili bolji tim, vodili čitavog toka i na odmor se otišlo sa četiri gola prednsot (14:18), a u čijim redovima su kao I u tom delu igre briljirli na golu kapiten tima Bogdan Stevanović, i u napadu golgeter Miloš Stevanović.

U drugom delu igre  gosti iz Lebana su znalački čuvali četiri gola prednosti zahvaljujući ponovo briljantnoj odbrani golmana B. Stevanovića.

Kraj sureta puleni trenera Zorana Stankovića dočekali su uzdignutih ruku, jer su pokazali najbolji rukomet u ovom rangu takmičenja.

Igrač utakmice: Bogdan Stevanović

Svrljig: Gledlaca 100. Sudijski par: Marko Veljković- Nikola Tasić ( Niš). Sedmerci: Svrljig 2/2. Radan 5/5. Isključenja: Svrljig 10 min. Radan 6 minuta.

R.K SVRLJIG: Tasić 5, Jelić 1, Živković 10, Obradović, Vojinović 1, Đorđević, Vranić 2, Đorđević 4, Milovanović, Marjanović, Milutinović, Stanoić 4, Simić 1.

Igrač utakmice

R.K RADAN: Petrović, Malčden G) Tošić , M. Stanković 2, Zlatanović 7, Mladen (D) Tošić 4, M. Stevanović 17, Nemanja Marković 2, Nenad Marković, Ristanović, B. Stevanović, B. Stanković.

Vukašin Stevanović