Ujedinjena opozicija: SNS nije ispunila ni jedno obećanje

Opozicione partije i pokreti u Vranju uputili su danas proglas građanima Vranja u kome navode da je prošla polovina mandata Srpske napredne stranke, a da građani nisu videli ispunjenje nijednog obećanja datog od strane SNS u predizbornoj kampanji.

Nade građana Vranja su izneverene, a u „zlatno doba“ u „obećanoj zemlji“ na jugu Srbije više niko ne veruje. Dve godine bez komunalnog programa, bez i jedne novouređene ulice, bez i jednog novog investitora, bez porasta zarada i standarda Vranjanaca, bez pozitivnog finansijskog efekta „upodobljavanja“ lokalne sa republičkom vlašću, bez završavanja projekata za koje su već obezbeđena finansijska sredstva, bez rešavanja čak i onih problema za koje nisu potrebna nikakva finansijska sredstva”, navodi se u saopštenju.

Tvrdi se da je u međuvremenu, desilo “nezapamćenog stranačkog zapošljavanja i otpuštanje starih, iskusnih, ali nepodobnih službenika u javnom sektoru grada, najogoljeniji nepotizam, zapošljavanje članova porodica prvaka SNS, njihovih kumova, rođaka i prijatelja, poskupljenje vode, poreza, parkiranja i uvođenje novih taksi, kao i brutalno rušenje kioska čiji vlasnici nisu bliski SNS-u”.

Saopštenje su potpisali: Demokratska stranka, Dosta je bilo, Dveri, Narodna stranka, Pokret slobodnih građana i Socijaldemokratska stranka.