Završava se uređenje glavne gradske saobraćajnice

VRANJE – Rukovodstvo Grada Vranja obišlo je danas radove u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, gde je u toku nanošenje završnog sloja asfalta u dužini od 1.090 metara.

Gradonačelnik Zoran Antić zahvalio se građanima na strpljenju i razumevanju, ističući da će ova ulica konačno dobiti izgled kakav zaslužuje. “Od samog početka bilo je mnogo problema oko realizacije ovog projekta, počevši od komplikovane procedure javnih nabavki, do postavljanja podzemnih instalacija i vodovodne i kanalizacione mreže. Na ovaj način rešićemo trajno problem koji se javljao posle svakih obilnijih padavina, posebno tokom leta”, rekao je Antić i dodao da će Gradskom veću predložiti da ulica Kralja Stefana Prvovenčanog bude otvorena za pešake svakog subotnjeg popodneva.

Direktor Direkcije Dragan Stojković je rekao da će narednih dana biti završeni radovi na uređenju trotoara, prostora oko drveća, kao i radovi na obeležavanju vertikalne i horizontalne signalizacije. Za rekonstrukciju glavne ulice u Vranju, iz kreditnih linija i budžeta Grada, izdvojeno je oko 50 miliona dinara.

(Kraj)iva