Završena rekonstrukcija krova u SRC Dubočica

Sanacija ravnog krova na maloj hali Sportsko rekreativnog centra Dubočica završena je nedelju dana pre roka, a u njega je uloženo 3,2 miliona dinara.

Za projekat sanacije sredstva su odobrena preko Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave koji je odobren u aprilu, kada su ministar Branko Ružić i zamenica gradonačelnika Jasmina Ranđelović potpisali ugovor.

„Projekat je odobren u aprilu, radovi su počeli 23. avgustra i završeni su pre roka. Podsetiću vas da je ministar Ružić u toku Roštiljijade posetio Leskovac i tada obećao da će u narednom periodu izdvojiti dodatna sredstva za naš grad“, istakla je danas prilikom obilaska završetka radova zamenica gradonačelnika Jasmina Ranđelović.

Direktor SRC „Dubočica“ Miodrag Rajković je dodao da je u planu da se sanira i ostatak krova iz sopstvenih prihoda, a naredne godine ih očekuje još jedan projekat kod Ministarstva.

„Još uvek ne znamo koji projekat, konsultovaćemo se sa Gradom pa ćemo videti šta će biti“, kazao je Rajković.

Nakon obilaska završenih radova, predstavncici grada na čelu sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem, podelili su 17 kompleta dresova u vrednosti od 54 hiljade dinara Klubu malog fudbala Leskovac, koje su obezbedili u saradnji sa Fudbalskim savezom Jablaničkog okruga.

„S obzirom da mali fudbal nije dobio pomoć od Fudbalskog saveza Srbije u opremi, zajedno sa gradonačelnikom i gradom, mi smo obećali da ćemo im kupiti garnituru opreme, i to svoje obećanje smo ispunili u  dogovoru sa rukovodstvom  kluba. Na ovaj način želimo da se zahvalimo i istaknemo jedan pozitivan primer“, poručio je  predsednik Fudbalskog saveza za Jablanički orkug Dragan Stojiljković.