Željko Joksimović komponuje muziku za film „Slavujevo doba“

Ovu vest saopštio je sam umetnik na prijemu kod gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića pred večerašnji veliki koncert u gradskoj Hali sportova.

Koncert Željka Joksimovića „Dva sveta“ počinje večeras u 20 časova, a doštampavane karte (jer su u prvom naletu sve rasprodate) se još uvek mogu kupiti po ceni od 500 dinara

Željko je kazao da je emotivno vezan za Leskovac ida mu je drago što će njegovi budući projekti baš biti vezani za grad na Veternici.

U vreme dok sam se dogovarao da budem deo filma o Tomi Zdravkoviću, koji će raditi Dragan Bjelogrlić, pozvao me je Zvonko Šimunec i zamolio da napišem temu za taj film koji pravi o zlatnom dobu Leskovca. Odmah sam prihvatio jer verujem da moramo da pružimo šansu svemu što je bilo lepo i uspešno u našoj zemlji i da se toga sećamo i ponosimo se svim našim gradovima u ovoj maloj Srbiji“, kazao je Joksimović.

DA SE SMRZNEŠ: Ovo su zahtevi Željka Joksimovića pred sutrašnji spektakl u Leskovcu

Upravo iz tog razloga, večeras i peva za Leskovčane.

Ne samo da se sećam predivnih koncerata od pre petnaestak godina u Leskovcu, već će me i budući projekti vezati za ovaj grad“, poručio je Željko.

Od gradonačelnika Leskovca, pored umetničke slike, na poklon je dobio i domaću rakiju u flaši u obliku gitare na kojoj je izrezbareno njegovo ime, te se tom poklonu popularni pevač najviše i obradovao.

Dragan Marinković