IPPON Osamnaesti međunarodni karate turnir

Sedam stotina malih karatistkinja i karatista iz više od 40 ekipa iz Bugarske, Makedonije, Srbije i Crne Gore takmičilo se danas u hali SRC Dubočica Leskovac za medalje i pehare.Takmičari su nastupili u katama i borbama, u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Najuspešnijima su dodeljene diplome, medalje i pehari.

Ovogodišnji turnir otvorila je Brankica Stamenković, gradski većnik zadužen za obrazovanje, sport i omladinu, koja je u ime gradonačelnika i lokalne samouprave i pozdravila domaćine ove međunarodne manifestacije, koja se već osamnaest godina održava u organizaciji kluba IPPON, a pod pokroviteljstvom grada.

Svaka manifestacija koja traje dugi niz godina, a ova postaje punoletna, stvara bazu, ne samo sportskih rezultata i talenata, već gradi i prijatelje među takmičarima iz regiona. Dokaz za to je i više od 700 takmičara koji danas učestvuju. Karate sport je veoma interaktivan, iziskuje samodiscipplinu, razvija koncentraciju i svest i bazira se na vrednostima kojima svi težimo-uzajamno poštovanje, iskrenost i pozitivno razmišljanje“, poručila je Stamenkovićeva.

Predsednik i trener kluba „IPPON“ Milivoje Zlatković pozdravio je goste i uručio zahvalnice za uspešnu sradnju i doprinos u razvoju karate sporta i karate kluba IPPON iz Leskovca gradonačelniku, Goranu Cvetanoviću, gradskoj većnici Brankici Stamenković, Milošu Stevanoviću predstavniku Odeljenja za društvene delatnosti zaduženom za sport.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Miloš Jović
25.02.2018. 17:34

Zašto, ali zašto svaka sportska manifestacija mora da ima političku pozadinu? Pa je su li oni koji su je otvorili bitniji od onih koji su učestvovali? Jesu li oni kojima se zahvaljujete bitniji od onih koji su učestvovali? Cela vest se svodi na otvvarače i one kojima se zahvaljujete, a ni jednu jedinu reč o učesnicima, organizatorima, dobitnicima medalja! Sram da Vas bude!