Aktivisti SNS promovisali novi broj stranačkog informatora

Aktivisti SNS promovisali novi broj stranačkog informatora
Podeli:

Leskovac je i u poslednjem mesečnom informatoru Srpske napredne stranke (SNS) dobio mesto s akcentom na donaciju aparata za sterilizaciju fondacije princeze Katarine i C.U.R.A Opštoj bolnici Leskovac, istaknuto je danas.

Diplomirani master profesor sporta Jovana Marković prepričala je, inače, naslove iz 59. broja informatora u kome dominiraju aktivnosti lidera stranke Alekeksandra Vučića koji najavljuje set mera za povećanje naltaliteta.

Novi broj SNS informatora članovi SNS-a delili su prolaznicima na platou ispred Robne kuće.


Podeli:
 1. ..a sve strepim da zbog lose finan.situacije ne izadje novi broj SNS informera.Posto sam ovih dana propustio da gledam,,ruzicastu srecu,,dobro cemi doci da se upoznam preko SNS informerana o aktivnostima naseg voljenog Vodje. P.S.Imali na kraju lista ukrstene reci i horoskop?

  31
  2
  • Nemojte da strepite, danasnja vlast radi kontinuirano i efikasno da je redno da to i prikaze, da pruzi dokaze hejterima i onima koji osporavaju uspehe i rezultate koji se ostvaruju.

   3
   46
   • Sandrice, hoćeš li da se igramo streptokoka? Ti da strepiš za posao i egzistenciju a ja da …kam? Pardon, smetnuo sam sa uma da su mnogi od vas profesionalci u toj igrici.

    39
    1
   • ,,Mnogo,,sam srecan... 28. aprila 2018., 10:59 am

    ..i lepo zivim,sto i Vama zelim,tako da nema potrebe da me obavestavate o mojoj sreci.

    18
    1
  • Proleter,Politika,Informer,Informator…od 1945 do danas.

   18
   1
 2. Ovo beše Leskovački glasnik.

  20
  3
 3. Ajde! I šta je ovde ustvari vest?
  Nisu valjda i Jugmediji dali sendviče.

  15

Comments are closed.