Ana Sofrenović ocenjuje velike uloge malih glumaca u Leskovcu (VIDEO)

Ana Sofrenović ocenjuje velike uloge malih glumaca u Leskovcu (VIDEO)
Podeli:

Proslavljena glumica Ana Sofrenović predsednica je žirija osme po redu Smotre scenskog učiteljskog stvaralaštva koje se danas i sutra održava u Narodom pozorištu Leskovac.

Jedanaest školskih ansambala iz različitih gradova predstaviće se u gradu na Veternici svojim pozorišnim komadima, a pored slavne glumice ocenjivaće ih i dečji pisac Tode Nikoletić i Zoltan Fridman pozorišni reditelj.

Ja sam imala tu privilegiju da kao jako mala stamen na scenu i pokažem svoj talenat, a sada mi je čast da ocenjujem velike uloge nekih novih mladih glumaca”, poručila  je na prijemu kod gradonačelnika Leskovca Ana Sofrenović.

Danas smo scena na kojoj se poredstavlja budućnost Srbije”, poručio je prvi čovek Leskovca.

Smotru, kao i svake godine, organizuje Učiteljsko društvo Leskovac.


Podeli:
 1. Gluma li je udarništvo, ooo-ruk, prebacivanje norme, dobra udadba, debeli bankovni konto pa ċe neko sumnjivog uspeha, bgd porekla da ocenjuje glumce ko u „Ja imam talenat“? Ima li ovaj naš gradonačelnik barem jednog dobrog drugara, ali pravog, dopra’enog, neulizicu koji ċe da mu drugarski objasni da ovo nije dopušteno ni Ser Lorens Olivijeu. Čovek jednostavno nije iz te priče, ali vi uz okruženja – otkude ste? Na krušku li ste rasli, mjkmga?! Molim redakciju da objavi konentar, jako je važno ovo pitanje ne samo za mene, mislim da je bitno za sve nas. Hvala!

  10
  3
 2. Ana, izvinite, ja nisam bio na casu!?😎

  1
  7
 3. Znate da kritikujete samo! Nigde nije objavljeno da su mališani I3 odeljenja O.Š. Josif Kostić iz Leskovca osvojili treće mesto na toj manifestaciji! Sva ostala deca su bila starija od njih!

  1
  3
  • Ma šta bre i koga kritikujemo? Šta lupaš? Nagrade, nagrade, …e vas nagrade, vas posesivne i drĉne roditelje.

   1
   1

Comments are closed.