Batine i masovno hapšenje na otvaranju diskoteke u Vranju

Batine i masovno hapšenje na otvaranju diskoteke u Vranju
Podeli:

U novootvorenoj diskoteci „Alkatraz“ u centru Vranja, sinoć su pripadnici žandarmerije uhapsili su nekoliko osoba, tvrde očevici ovog događaja.

Meta su bili vranjski dileri droge, a među uhapšenima su, navodno, neka zvučna imena sa lokala, osobe koje su u dužem periodu praćene pod sumnjom na trgovinu narkoticima, saznaje nezvanično Vranje News.

Očevici prepričavaju da je nekoliko osoba dobilo žestoke batine zbog odbijanja da se povinuju instrukcijama žandarmeraca i inspektora u vreme trajanja pretresa.

Prema navodima prisutnih, ulice oko zgrada „Blok pošta- banka“ bile su blokirane, a u njima je bilo parkirano oko desetak voliza žandarmerije i isto toliko „marica“, piše Ok radio.

Racija je sprovedena u jednom objektu, gde su pretreseni skoro svi gosti, a kod mnogih od njih pronađena je droga i psihoaktivne supstance.

Privedeno je čak i nekoliko maloletnika, neki zbog posedovanja droge, neki zbog neposedovanja lične karte.

Svedoci ovog događaja kažu da se sve odigralo oko ponoći, dok iz Policijske uprave Vranje navode da ne mogu da daju nikakve informacije u vezi ovog događaja, jer nije reč o akciji koju su sproveli njihovi pripadnici.

Očekuje se da se u vezi čitavog slučaja oglasi centrala Ministarstva unutrašnjih poslova.

Čitav događaj uznemirio je vranjsku čaršiju, a naročito one koji su se te večeri zatekli u provodu u diskoteci ili kafićima u okolnim ulicama.


Podeli:
  1. Ja prebrojo 29 vozila. Otprilike polovina ih je bilo civilnim vozilima Bg registracije.

  2. Odlicno obavljen posao. Svaka cast pripadnicima zandarmerije. Tako se radi posao, a ne kao vranjski policajci i ulizice!

    6
    1

Comments are closed.