Belenzada na čelu Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga

Belenzada na čelu Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga
Podeli:

Skupština osnivača Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga za vršioca dužnosti direktora centra imenovala je na današnjoj sednici Draganu Belenzadu iz Leskovca, koja je do sada bila angažovana kao menadžer projekta za zapošljavanje i socijalni razvoj.

Belenzada je na ovom mestu zamenila Biljanu Stanković.

Na današnjoj sednici za zamenika predsednika Skupštine imenovan je Nenad Krstić, predsednik Opštine Trgovište, saopšteno je na zvaničnom sajtu grada Leskovca.

(Kraj)


Podeli:

Muz joj pre godinu dve izasao iz zatvora zbog kilo koke a zena po zasluzi na celo Centra za razvoj ma daj bre…

Kvalifikacija bato….ali ti ni to nemas.Dragana samo napred!

Za gospođu Belenzadu je ovo sigurno dobra vest. Zanima me jel to dobro ili loše za nas.

Молио бих да ми неко каже шта се ради у том Центру ( ако се уопште нешто и ради ), ко финансира његов рад и колике су им плате.

G. Caki. Tu ce isto radi kao u onom centru za sve i svasta koji predvodi Toma Diploma. Znas ono saradnja sa Kinom i Rusijom.

Isto ko u Edukacijski centar 😝

Mirjana,Oni su nacisto pukli. Pretvorili se u piljarnicu,pakuju brašno ha ha ha

Na kojim rekoste razvojnim projektima je radila…hahaha…carevi ste naprednjaci ! Pustite bre zutace da ubace u sestu i da vade le iz go..a

Koliko god ovaj portal stitio Meska ja cu biti uporan da ga i dalje napadam za smesna kadrovska resenja.Ova devojka pojma nema sa razvojem ……. stvari….

Ima li neki dan škole..ima li neko relevantno radno iskustvo..šta je bilo kafa u životu uradila da zasluži funkciju?

Dragani cestitke…zasluzeno.Spoj lepote i pameti.Kraj

Ček ček Katarina pa i ti beše iz tog centra

Botovi su botovi…na pogrešan katanac laje. Dragana sigurno nije lošije kadrovsko rešenje od bilo kog kadrovskog rešenja u bilo kojoj organizaciji u ovoj, nazovi državi, u poslednjih 30 godina.Čak je i više nego solidan. Centar, sa sve Draganim M4 obrascem, prilično je starijeg datuma, još iz vremena dok su naprednjanjaci još bili radikali. To što joj zamerate za istoriju njenog supruga, koji je inače, za razliku od mnogih, svoje pošteno odslužio, više njoj ide u prilog jer se i u tim teškim vremenima za svoju porodicu ponašala časno i dostojanstveno, noseći krst koji nije ona zaslužila. Kad malo bolje razmislim,… Opširnije »

Svaka cast na komentaru, od prve do poslednje reci

Lepo rečeno i pre svega realno. Nije uopšte bitno ko je na čelu CRJO, jer centar ionako egzistira kao šalter Ministarstava iz Beograda.

Ima li ova neku skolu zavrsenu

A ti jadnice da li imas…..pitaj sns oni ce da ti kazu….a da…ne znaju nista o njoj

Nadam se da će Dragana „očistiti“ prekvalifikovane kadrove i autopredavače-eksperte razne!

Sta da kazem..videcemo kako ce biti…ali ova zenska je bre mnogo lepa…..srecno

Zaista smo veoma bedan narod…zasto pljuvati po tudjem uspehu…ako svoj nemate usmerite se ka njemu.Draganu ne znam licno ali je svi cene…školkovana..odmerena i kazu pre svega dobra osoba.Videcemo kako ce biti…ali za vas mrve sitne sto pljujete po svakoj uspesnoj osobi SAMO MARŠ
Moram biti prost…ipak pisem vama

Dragana je elokventna, obrazovana, moralna, vredna, nepokolebljiva, dosledna, kulturna i veoma skromna osoba. Prava osoba na pravom mestu i puno sreće u radu.

Dragana je braćo
…………….
…………..cu…

Zar zaista mislite da ste gospodin?

Ova ima samo gimnaziju zavrsenu! Samo IV stepen! Aman! Ovoliko pametne dece sa master dipolomama, ali nisu te strukture licnost! Ako je i zavrs nesto posle gimnazije to je neki privatni Mega, Singi…Aman

Ma zamisli. Ko bi rekao! Možda, ali meni ipak ostavlja utisak doktora nauka više od nekih doktora nauka.