Cveće na starom biciklu kao razglednica za mališane

Cveće na starom biciklu kao razglednica za mališane
Podeli:

Cveće u pletenim korpama na starom biciklu ispred izloga cvećare „Zvončica“ u centru Leskovca mesto je koje poslednjih mesec i po dana ne zaobilaze mališani sa mamama zbog predivne dekoracije domišljate vlasnice Marijane Stanojević.

Ideju za dodatni ukras cvećare pronašla je, kaže, na internetu, pa dodala i začinila je i svojim idejama.

Najteže je bilo pronaći star bicikl. Ovo je neka „partizanka“ i jedva sam je našla kod jednog Leskovčanina“, priča.

Cveće je, doduše, veštačko ali to čaroliji u hiljadu boja ne oduzima draž, pa se ovde po lepom vremenu rado slikaju dečica.

Svako drugo dete koje prođe ulicom ponese uspomenu u vidu fotografije na mobilnom telefonu svojih roditelja“, kaže prodavačica prirodnog rezanog cveća.

To joj, veli, ipak ne uvećava promet.

Nažalost, kod nas se cveće još uvek doživljava kao luksuz, ali posao ide nekako“, dodaje Marijana koja je i izlog ukrasila starim točkovima, kanapima, lejkama i, naravno, cvećem.

Stari bicikl s cvećem možete da vidite na početku Masarikov trga, na šetalištu u zanatskom centru kod Šop Đokićeve kuće.

 


Podeli:
 1. Iskreno, koliko je tesko naci stari bicikl u Leskovcu i okolini ili bolje rečeno koliko njih voze nove modele bicikle, električne recimo..smesno

  3
  5
 2. Kvalitet je preko puta Zvončice.

  5
  13
 3. Zvoncica je jedna od najboljih cvecara u nasem Gradu, sa najljubaznijim prodavacicama, koje trebaju da sluze kao primer svim ostalim, a ponajvise onim preko puta. Komentar koji su ostavile dovoljno govori o njima. Rado posecujem i preporucujem svima upravo ovu cvecaru, zbog strucnosti,ljubaznosti i poznavanje Bontona pre svega.

  8
  4
 4. Naravno da se cvece dozivljava kao luksuz kao iole pristojan buket kosta 700-1000 dinara u cvecarama. Radije odem do pijace svakog vikenda i kupim cvece za 150 dinara od neke bakice i ukrasim dom. Ovi buketi iz cvecara ostaju samo za proslave kad je i prihvatljivo dati 1000+ dinara za nesto sto ce se osusiti za 2-3 dana.

  5
  2

Comments are closed.