Cvetanović s tortom, cvećem i poklonima čestitao Danici Bulatović 101. rođendan (VIDEO)

Cvetanović s tortom, cvećem i poklonima čestitao Danici Bulatović 101. rođendan (VIDEO)
Podeli:

Ova Leskovčanka starija od jednog veka bila je vidno iznenađena kada je na vratima ugledala brojne goste koji su ispunili dnevnu prostoriju. Iako je noge bole, uspela je da na trenutak ustane i zahvali se gradonačelniku Cvetanoviću na poseti i poželi svima da dočekaju njene godine.

Došli da pokažemo da Leskovac vodi računa o našin najstarijima i da dobijemo recept dugovečnosti da bi to preporučili mlađim generacijama i kako mi vodimo brigu o starijima to može da bude uzor našoj deci kada oni budu vodili brigu o nama. Vama Danice želim puno zdravlja i sreće i ako da bog iduće godine ponovo slavimo Vaš rođendan. Sa ovoliko dece i unuka i praunuka koliko ih imate Vi ste naš sugrađanin koji je primer kako treba živeti, kako treba istrajati i kako treba dati primer mlađim generacijama”, kazao je prvi čovek Leskovca.

On je podsetio  da je prošle nedelje na sličan način obeležen 100. rođendan Aleksandra Stojanovića iz Leskovca i ponovio da u Leskovcu  10 sugrađana starijih od 90 godina.

I ja želim da poput naše bake današnje slavljenice Danice Bulatović svi dožive stotu godinu”, istakao je Goran Cvetanović.

Danica je zdrava žena iako se u životu mnogo mučila, osim što je noge izdaju i sluh joj je oslabio.


Podeli:
  1. Ne objavljujete komentare jer su, realno, svi negativni prema Mesku.

Comments are closed.