Dačić: Opozicioni lideri su opozicija Srbiji

Dačić: Opozicioni lideri su opozicija Srbiji
Podeli:

LESKOVAC – Lider SPS-a i potpredsednik srpske vlade Ivica Dačić optužio je opozicione lidere da su, zapravo, opozcija Srbiji jer govore ružno o svojoj zemlji.

Dačič je na predizbornom mitingu u Medveđi kazao da se o Srbiji danas svuda u svetu govori s uvažavanjem i poštovanjem, ali da o njoj ružno govore samo predstavnici opozicije.

Oni nisu opozicija vladajućoj koaliciji, oni su opozicija svojoj zemlji“, kazao je Dačić ne navodeći šta to ružno govore opozicionari.

Osvrnuo se i na zahteve opozicionih lidera za raspisivanje izbora, ocenjujući da će na njima doživeti katastrofu.

-Muka mi je kada Pajtić, Tadić i Čeda Jovanović traže izbore. Oni traže izbore, a boga mole da se ne dese izbori, jer će na izborima doživeti katastrofu. Kad čujem njih kako pričaju, dođe mi da i ja tražim vanredne izbore, jednostavno, da im damo tu terapiju, da izleče svoje komplekse, kojih nisu svesni. Narod je njima presudio još pre dve, tri godine. Nema povratka“, kazao je, uz zaključak da se radi o „marginalnoj grupici koja sebe naziva opozicijom“.

On je rekao da je pre 2012. godine postojao samo privid da se živi bolje.

„Slušam njihove izjave kako je danas neka dikatutra, kako se govori šapatom, kako se prave dosijei. Pa kako je bilo u to vreme pre 2012. godine, to je narod najbolje mogao da oceni, time što ih je oterao u muzej. I neka ostane u tom muzeju što se nas tiče. Može da se pojavljuje gde god hoće, na izborima će doživeti potpunu katastrofu“, zaključio je Dačić, najverovatnije misleći na bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, s kojim je vršio vlast do 2012. godine.

(Kraj)


Podeli:
 1. Студент није запалио жито 11.09.2015., 12:08

  Ивице,пун нам је кофер твојих банана.

 2. Tako je i Milošević pričao…

 3. e ti si , Ivice,opozizicija,zdravom razumu.

 4. Marfijev zakon 11.09.2015., 15:56

  Najviše morališu oni, koji bi trebalo da se pokriju ušima i da ćute.

 5. Miloš Jović 11.09.2015., 17:13

  Dok je ovaj 90-ih bio na vlasti zajedno sa SRS-om (čitaj SNS-om) ova zemlja je unazadjena 100 godine. Ovakvi nemaju ni obraz, ni moral. Trebalo ih je zabraniti 5. oktobra.

 6. …a PRASE je opozicija zdravom razumu

 7. Banane,banane….:)

 8. I tako ćeš kao mafijaščić lepo da egzistiraš od jedne do druge koalicije. Nacionalna štetočino.

Comments are closed.