Dečje igralište iza Garetove palate stalno na udaru vandala: uništavaju mobilijar, čupaju znakove…

Dečje igralište iza Garetove palate stalno na udaru vandala: uništavaju mobilijar, čupaju znakove…
Podeli:

Poslednji put protekle noći kada su nepoznati počinioci iščupali saobraćajni znak koji označava pešački prelaz ispred same zgrade, odneli ga iza na dečje igralište i zaboli ga u žbun.

Stanovnici okolnih zgrada u centru Leskovca žale se da na tom igralištu svake noći vlada pravi javašluk, a ujutru ono osvane prekriveno praznim pivksim flašama.

“Ponekad pronađemo i nešto gore. To što ne možemo da spavamo cele noći od njihove galame, to je jedna stvar, ali naša deca se ovde igraju u toku dana. Taj znak je danas mogao nekom detetu da padne na glavu kao što je pao na ovu klupu”, kaže nam ogorčena majka četvorogodišnje devojčice.

Ovo nije prvi put da se stanari ovog dela grada žale na svoje sugrađane koji tokom noći ovde prave nered.

Inače, ceo ovaj blok pokriven je kamerama koje izgleda ničemu ne služe.

Za ovo predivno igralište u centru grada „Falke“ je donirao opremu i vidu guminarih ploča od oko 330 kvadrata i mobilijar proizvođača „Kreativni gradski centar“ iz Beograda, u ukupnoj vrednosti od 26.500 evra, a grad preko Direkcije za urbanizam i izgradnju je izvršio parterno uređenje sa osvetljenjem, u vrednosti od preko milion dinara. 


Podeli:
 1. ,,Kvazi huligani“ …

 2. Samo novcane kazne i mnogo problema bi se resilo.Da li postoje pozornici nocu ili da se stave kamere gde ruse huligani.

 3. Nevaspitana, nekultuĺrna, niživljena omladina ili jednom rečju, STOKA!

  11
 4. Na tom igralistu po ceo dan uzivaju deca. Pun pogodak. Ruke im se osusile sto ga skrnave. Stoke

  5
  2
 5. Dok je bio stari park sa cevima sve je bilo super,okupljali su se normalni klinci,a sada uglavnom debili.

  4
  1
 6. Putko Vladimirovič 21. oktobra 2018., 8:54 am

  Poruka komadiru PU Leskovac:
  Oladite malo sa zaskakanjem vozača i radarima, rasporedite policiju po naseljima noću a ne samo od pošte do stanice, na svakih 50 metara patrola, na prilazima gradu radari i zasede, kao da je vojna hunta. Zaštitite ono što vam po zakonu obaveza, narod i narodnu imovinu. Haračenjem vozača samo stvarate nezadovoljstvo. Lepo je to nove Škode, nova odela, pendreci, a po naseljima i mesnim zajednicama noćne žurke i uništavanje.

 7. omladina bez postovanja prema svom gradu.
  kvazi mafijasi i huligani.
  obrazuju se u abc safir i jos tako neki cumezi kako da budu prvoklasni dziberi

Comments are closed.