Demonstracija borbi u čast Ljubiše Kocića – Halera

Demonstracija borbi u čast Ljubiše Kocića – Halera
Podeli:

Na velikom memorijalnom turniniru posvećenom sportskoj legendi Ljubiši Kociću – Haleru, koji je održan juče u leskovačkoj Hali sportova, učestvovalo je tridesetak boksera, kik boksera, karatista i mma boraca, a najveća zvezda turnira bila je šestogodišnja Mila Cvetanović koja je pokazala svoje karate umeće.

Spektakularnu demonstraciju karatea, brazilske džudžice i sve popularnijih mma borbi pred publikom, u organizaciji bokserskog kluba „Đurović“ priredili su sportisti iz Karate kluba „Bušido Leskovac“, kluba „Secutor“ i „Animal tima“, a uglavnom su u pitanju bivši učenici i sportisti koje je upravo iznedrio legenradni Ljubiša Kocić.

Ljubitelji borilačkih sportova uživali su i u 4 bokserska i jednom kik-boks meču.

Pobednik meča u teškoj kategoriji je Marko Đurović koji je savladao Vuka Stojanovića prekidom u trećoj rundi. Inače, Đurović je sin predsednika Skupštine grada Aleksandra Đurovića, inicijatora ovog memorijalnog turnira.

Pokojni Ljubiša Kocić je poznat po tome što je kao kik-boks trener stvorio međunarodne šampione Božidara Đermanovića, Branka Tasića, Predaga Milenovića i mnoge druge. Radio je i kao profesor  fizičkog vaspitanja u Popljoprivrednoj školi u Leskovcu.


Podeli:
 1. Hvala Jugmediji za cetvrtu sliku. Lepo je sto ste me podsetili da je pravi potez sto sam otisao iz palanke Leskovac i jos jedan podsetnik za mlade, obrazovane ljude da beze iz Leskovca. Sto pre, to bolje deco!

  12
  1
  • A mi mladi i neobrazovani? Kakva je to diskriminacija? Ako si obrazovan pripada ti sva sreća ovoga sveta, za neobrazovane nema nigde mesta, ni ovde ni u svetu, jel tako? More…..

   1
   6
 2. Da je Dalaj Lama licno, a nije, da je vunder kind, a nije bio, ne bi se tolko gurao u svaku poru drustva. A vi radite za njega i nemojte da pustate komentare gradjana koji vas citaju. Zgadio nam se svaki portal. U deponiju, tu je, u sport, eve ga, u asfalt, odma dodje, u vodu taj izroni, u u sport, licno zasluzan, medju decu, stari, novinari, glumci, pevaci i sviraci, balet, svude on je, bez angazovanja, bez ubodenu olovku, samo narodne pare raspodeljuje,ko iz dzep da dava.

Comments are closed.