EKSKLUZIVNO Leskovački Preljubnici uskoro kao serija na nacinalnoj televiziji (VIDEO)

EKSKLUZIVNO Leskovački Preljubnici uskoro kao serija na nacinalnoj televiziji (VIDEO)
Podeli:

Urenebesna predstava za zaljubljene parove „Preljubnici“, leskovačkog pisca Ljubiše Dinčića, biće uskoro ekranizovana (polovinom ove godine) i emitovaće se na jednoj od naconalnih televizija, ekskluzivno saznaje Jugmedia.

Akteri nisu želeli da nam otkriju u čijoj produkciji će se snimati ova serija jer, kako objašnjavaju, to je vezano za tajnovitost ugovora

Glavne uloge igraće dosadašnji akteri ove predstave i miljenici pozorišne publike širom cele Srbije: Filip Radivojević i mlada spisateljica Milica Nikolić.

Ono na čemu smo insistirali je da, kao i sam komad, predstava bude na lokalnom leskovačkom dijalektu. U planu je da se snimi desetak epizoda i to je sve što mogu da vam kažem“, kratko je prokomentarisao mladi glumac leskovačkog Narodnog pozorišta Filip Radivojević.

Njegovu partnerku Milicu Nikolić nesporno čeka uzbudljiva godina jer se u Leskovcu tokom leta snimati i igrani film po njenoj knjizi „Bez granica“.

Ako do sada niste odgledali „Preljubnike“, imaćete priliku da to učinite za Dan zaljubljenih, ili Sveti Trifun (kako vam volja), 14.  februara, na sceni leskovačkog Narodnog pozorišta.

 


Podeli:
  1. BRAVO ZA MILICU I FILIPA!!!

Comments are closed.