Za elektrifikaciju polja još 100 miliona

Za elektrifikaciju polja još 100 miliona
Podeli:

Grad Leskovac dobiće još oko 100 miliona dinara od Ministarstva poljoprivrede za elektrifikaciju polja, čime  se nastavlja pre tri godine započeti projekat.

Ministarstvo je taj novac predvidelo, kako je danas saopštio gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, svojim budžetom za iduću godinu.

Ranije je u elekrtifikaciju polja u ataru pet sela bilo izdvojeno 65 miliona dinara i njome je obuhvaćena površina od oko 200 hektara u vlasništvu 220 domaćinstava.

Završena elektrifikacija polja u pet leskovačkih sela

 

Milica Ivanović

 


Podeli:
  1. cekavica fest 14.11.2017., 07:32

    U Lebanu imamo Institut za poljoprivredu. Pet radnika u opstinu i isto toliko van opstine, neznam po kom osnovu, valjda neki savetnici, zaduzeni za poljoprivredu. O elktrifikaciji polja niko ne prica zato sto nas lider Goran Dzavtic nezna kako izgleda stablo paradajsa, ili maline, a pogotovu mrzi poljci. I da znate vi u opstinu Lebane, sto seditete u crne kozne fotelje, zabole me za tursku fabriku.

    • seljak i uvek cu biti 15.11.2017., 12:35

      Pa samo sto placamo ove zaduzene za poljoprivredu, 5 u opstinu i pet van opstinu, za godinu dana, imali bi da elktrificiramo bar jedno selo u Lebanskoj opstini. Ali sta zna taj lebanski lider. Ja tvrdim da u sezoni paradajs i malina angazuju i po dve hiljade radnika na teritoriji opstine. Plus su tu kao radna snaga zaposljeni i vlasnici, proizvodjaci malina i paradajsa.

Comments are closed.