HEROJI Vatrogasci spasili život mladiću koji se povredio dok je sekao badnjak

HEROJI Vatrogasci spasili život mladiću koji se povredio dok je sekao badnjak
Podeli:

Pripadnici vatrogasno-spasilačke ekipe Vranje uspešno su okončali akciju spašavanja dvadesetogodišnjeg muškarca u blizini sela Lipovac kod Vranjske Banje, koji je sekirom povredio nogu dok je sekao badnjak u šumi.

Kako je Jugmedia ranije izvestila mladić je zbog povrede noge bio životno ugrožen usled obilnog krvarenja.

Neimenovani izvor kaže da je hitra reakcija nadležne službe spasila život ovom mladiću, koji je tokom izbavljenja iz zavejane šume tri puta padao u nesvest.

Prema nezvaničnim informacijama, do povrede je došlo prilikom ritualne seče badnjaka kada se sekira odbila i presekla mladiću list na nozi.

Vatrogasno-spasilačka ekipa se po velikoj hladnoći probijala po snežnim smetovima, a koliko je teren nepristupačan govori činjenica da je akcija trajala skoro tri sata.

Mladića je spasilačka služba dovela do Vranjske Banje gde ih je čekalo vozilo Hitne pomoći, a zatim prebačen na PTO odeljenje vranjskog zdravstvenog centra.

M.Zdravković


Podeli:
 1. Tu bre koja tetkica :D Moj komsija se pre 5-6 godina napio i umesto banjak uzeo da sece banderu. Presekao list na nozi isto ko i ovaj… Samo sto smo mi bili bogu iza tregera. Vezali mu nogu na dva mesta, sipali pola litra rakije, napravili stake i vratili se u grad pesice :D
  0  0
  • mali on zivi u lipovac i nije bio pijan nego sam u sumi!!!!! ako si znao kako da ga spases sto ti nisi otisao kao ugledan gradjanin ili kome je bitniji ljudki zivot nego sve ostalo pa da o tebi pisu a ne o vatrogascima!!!!
   0   0
 2. njena prijateljica 8. januara 2017., 1:31 pm

  Informacija puna neistina
  0  0

Comments are closed.