Iza „San Marka“ 33 nova parking mesta

Iza „San Marka“ 33 nova parking mesta
Podeli:

Završeni su kompletni radovi na izgradnji parking prostora na javnoj površini unutar stambenog bloka između ulice Moše Pijade i Koste Stamenkovića, a stanovnicima će biti na raspolaganju 33 parking mesta.

Parking mesta se neće naplaćivati prvih godinu dana a nakon isteka roka stanovnici ovih zgrada u skladu sa gradskim odlukama imaju mogućnost kupovine karte po ceni od 280 dinara na mesečnom nivou.

Poslednjih godina dana krenuli smo sa uređenjem parking prostora u samom centru grada, po ovom pitanju decenijama unazad nije rađeno gotovo ništa iako je reč o površinama koje se nalaze u najužem gradskom jezgru. Naš cilj je da uredimo Leskovac, svesni smo da je to važan segment i podsetiću vas da smo uradili parking prostor u Ulici 7. jula preko puta Gradske crkve a nova parkirališta napravljena su i u Ulici Strahinjića Bana“, rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Vrednost radova je 4,8 miliona dinara, a investitor je grad Leskovac. Izvođač radova je firma „Sistem SNL Graditelj“ iz Leskovca i „Maki plast“ iz Togočevca.

Emilija Mladenović


Podeli:
Označen sa
 1. Лесковчанин 5. jula 2017., 9:34 pm

  Молим Југмедиу да пита и истражи, како је могуће да Град Лесковац са народним парама (из буџета) финансира паркинг, који после наплаћује и узима профит ПРИВАТНА ФИРМА!!! Мени ово ништа није јасно!
  0  0
 2. Tamo gde su najbolji izborni rezultati nista se ne radi a to su uglavnom sela. Radi se samo centar grada i severni deo grada jer direktor direkcije mrzi sela a u severnom delu mu zive prijatelji. gradonacelnice najurite sve sto je doslo u vase redove a bilo zuto
  0  0
 3. Kada bi neko imao petlju da ispita zašto već mesec dana i više od kada se naplaćuje parking kod Crkve, na njemu NEMA (prema zakonu) 10% OBELEŽENIH mesta za osobe sa invaliditetom i da li će takvih mesta biti na ovom parkingu.
  p.s. Nemoguće da kod bivše RK Beograd ima samo 30 parking mesta (jer ima samo 3 za osobe sa invaliditetom). Sreća pa su radnici na tom parkingu ljudi…
  0  0

Comments are closed.