Izlila se Pusta reka, poplavljene njive, blokirana Stubla

Izlila se Pusta reka, poplavljene njive, blokirana Stubla
Podeli:

Malo veće padavine dovele su do izlivanja Puste reke u okolini Bojnika nadomak Leskovca, a poplavljen je i lokalni put od Stuble do Kosančića, pa su meštani ovog sela prinuđeni da koriste alternativni prvac preko Pašine česme kako bi došli do svojih kuća.

Poplavljene su i oranice većini domaćinstava ovog kraja, a meštani tvrde da je pod vodom na stotine hektara obradivih površina.

Pod vodom su skoro svi zasadi pšenice, kukuruza, jagoda , malina, voćnjaci… Akos e voda povuče do proleća, možda nešto i bude od kukuruza“, komentariše za Jugmediu dvadesetpetogodišnji Aleksandar iz Stuble.

Našoj redakciji se u obom trenutku javljaju i meštani Lapotinca koji tvrde da se izlio kanal koji protiče kroz njihovo selo.

Stanovnici pustorečkog kraja imaju česte probleme sa izlivanjem vodotokova nakon svake veće kiše ili snega.


Podeli:
 1. deki cakic pre neki mesec rece sve je pod kontrolom..nema vise izlivanja i poplava nigde…da verujemo a???

  • Gospodin Cakic je tada govorio o opstini Leskovac a ovo izlivanje je u opstini Bojnik. Ne mogu sva mesta i mestasca da cekaju da im grad ocisti kanale pored kuca i u selu. Mora se malo podici svest gradjana da znaju da treba sami da se organizuju i budu pripremljeni za svaku situaciju a kanale da ciste redovno, preventivno. Grad cini sve sto je u njegovoj nadleznosti ali moramo se malo i sami potruditi.

   • Postovana, ocigledno da Vi ne znate nista o divljim brdskim i planinskim vodotocima, zato Vas molim da ne komentarisete svaku mogucu vest braneci gradske vlasti kada o materiji o kojoj se prica ne znate bas nista, a samo da Vas podsetim da je isti taj Vas SNS na vlasti i u Bojniku…

    • A kakve veze ima Dejan Cakic sa SNS-om u Bojniku? Samo mi to odgovori znalcu, dezurni negativac si na ovom portalu. Idi radi nesto, zarezuj vonograd.

    • Poštovani Vi koji znate sve o svemu, nije branjen sns nego je rečeno da je opština Bojnik posebno od Leskovca i ne treba da za svaku eventualiju u Jablaničkom celom okrugu potežete naše lokalne vlasti. Možda ste specijalista za brdske i planinske vodotokove ali o podeli poslova između lokalnih samouprava slabo znate.

 2. Zato je u Pusta

 3. sve je sanirano-navodi se u saopstenju sns-a.

 4. Gospodine original kada bi svi originali kao ti iznosili neke price misleci da su pametni, postoje neki ljudi koji ne misle da su pametni vec provere cinjenice pa onda iznose komentare. Pusta reka, Stubla nalaze se u opstini Bojnik i nemaju dodirne tacke sa Leskovcem osim sto se nalaze u isto okrugu, tako da Deki Cakic kao funkcioner grada Leskovca nema dodirne tacke sa Bojnikom, Stublom i Pustom rekom.

Comments are closed.