Jedinstvo GS deklasiralo imenjake iz Grdelice

U utakmici 16. kola Jablaničke okružne lige, lider iz Gornjeg Stopanja u Grdelici je protiv Jedinstva nastavio tamo gde je stao na kraju jesenjeg dela.

Nova ubedljiva pobeda 0:7 (0:5) ostavila je ekipu iz Gornjeg Stopanja na bod prednosti ispred Vučja, koje je u gostima savladalo Jedinstvo iz Šišave rezultatom 0:4.

Sudeći prema rezultatu, u duelu imenjaka, vodila se borba mačke i miša. Čak pet pogodaka u prvom poluvremenu postigli su igrači iz Gornjeg Stopanja.

Raspoloženi Stefanović u 8. i 21. minuti, Stanković u 15-toj, Blagojević u 30. i Stefanović u 35-toj, bili su nemilosrdni egzekutori organizovanih napada na gol grdeličke ekipe. U drugom poluvremenu malo je pao tempo igre ili su gosti svesno sklonili nogu sa papučice za gas, pa je Stefanović  u 50. minutu postigao i svoj het-trik, a konačan rezultat postavio je Blagojević u 65. minutu.

Utakmicu je sudio Nikola Stamenković iz Leskovca, a delegat utakmice bio je Predrag Prokopović iz Mrštana.

U 17. kolu u Gornjem Stopanju u jednom od derbija kola gostovaće ekipa Zloćudova, dok će Jedinstvo iz Grdelice u Miroševcu ukrstiti koplja sa ekipom Umca