JURA Proizvodnja se ne seli u Alabniju, radnici se ne otpuštaju

JURA Proizvodnja se ne seli u Alabniju, radnici se ne otpuštaju
Podeli:

Predstavnici Jure Leskovac oglasili su se danas saopštenjem sa jednom rečenicom u kojoj demantuju da će proizvodnja biti preseljena u Albaniju i da će biti otpuštanja radnika. 

U vezi novinskog clanka gde se kaze da se otpustaju radnici i proizvodnja se seli u Albanijumogu samo da demantujem i da kazem da su ove tvrdnje potpuno netacne“, stoji u saopštenju s potpisim Radivoja Stojanovića iz generalne administracije Yura Corporation.

Saopštenje je odgovor TV Prvoj, koja je jutros poslala pitannja, a do kojeg je Jugmedia došla. Direktor Jure iz Koreje još nije odgovorio na pitanja Jugmedie, upućena prošle subote.


Podeli:
 1. Lose vesti se sire brzinom svetlosti , zar ne ? Jos i samo da su tacne….lepo je gradonacelnik demantovao carsijsku vest koja se zasniva na neproverenim informacijama naravno!

  7
  15
  • CevapMesoJe 25.09.2018., 09:51

   i da ovakve odluke su do investitora, a dr2 Mesko širi auru od magle i paučine, kao šef sa Andrćevog venca

 2. Naterani da povuku odluke. Bravo za novinara. Spasili ste nas. A regovala i vlast, zavrnula uši. Idemo dalje :)

  9
  4
  • CevapMesoJe 25.09.2018., 09:49

   Botbotboooooot doći će dan i kad će javna glasila i ostale nevladine agencije da sjašu sa državnog budzeta, a bogme i investitori, samo će da preživimo mi roBoti

 3. Singapurćani 25.09.2018., 09:45

  Kude će bre begate? Da je ovo ozbiljna država trebali bi ste da vratite pare koje su vam poklonjene i to sa kamatom i da platite korišćenje gradskog zemljišta i još mnogo štošta.

 4. sreca,sreca,radost 25.09.2018., 12:04

  I albanci nece da rade dzabe,al tu su vucicevi mali srbi.

  • Slabo žuti, labo. Nešto malokrvno. Šta je u pitanju, presušila kasica iz Bg. Kako radite i treba da vas skinu s platnog spiska.

 5. Neće da se sele…
  Tamo nemaju Dejana Popovića Popa.

  10

Comments are closed.