KMF Leskovac bolji od studenata

KMF Leskovac  bolji od studenata
Podeli:

U 10. kolu Treće futsal lige „Istok“  ekipa KMF „Leskovac“, sinoć je na gostujućem terenu u Nišu, pred oko 150 gledalaca u hali osnovne škole „Mika Antić“, savladala ekipu „Akademca“ iz Niša rezultatom 3:5 (0:3).

Ponovo su fudbaleri iz Leskovca pokazali da su za klasu bolji od „Akademca“ i posle ozbiljne igre u prvom poluvremenu, golovima  Stefanovića, N. Petrovića i Marjanovića vodili sa 3:0.

U drugom delu utakmice, malo zbog opuštanja gostiju malo zbog pada koncentracije, domaći su uspeli da stignu do izjednačenja golovima Babića, Nikolića i Stoiljkovića 3:3 u 32.minutu.

Već u 34. golom Cvetanovića KMF „Leskovac“ vraća prednost, a tačku na utakmicu stavlja i igrač utakmice Igor Stefanović, svojim drugim pogotkom.

Leskovčani su i na ovoj utakmici lišeni pomoći povređenih Kostića i Bojata, ali najavljuju ozbiljnu borbu za plasman u viši rang takmičenja koju će voditi sa ekipom „Zufo“ iz  Bujanovca, koja u poslednjoj utakmici 10. kola gostuje u Boru.

 


Podeli:
  1. Ovim smo pokazali da je fudbal razvijen u Leskovcu. A za to veliku zaslugu ima naš gradonačelnik. Njegovo interesovanje za sport je primećeno i od drugih.

Comments are closed.