KMF Leskovac nastavlja pobedničku seriju

KMF Leskovac nastavlja pobedničku seriju
Podeli:

Pobedom u Nišu, u okviru 16. kola Treće futsal lige Istok, ekipa iz Leskovca nastavlja da diše za vratom prvoplasiranoj ekipi Zufa iz Bujanovca u nikad izjednačenijoj i nikad zanimljivijoj trci za plasman u viši rang takmičenja.

Ekonomist – KMF Leskovac 1:6

U utakmici u kojoj su se od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka pitali za sve, Leskovčani su dominirali igrom i golovima. Seriju je otvorio kapiten Stanojević u 9. minutu, nastavio Petrović N. u 16, potom u 28. minutu mrežu pogodili su Cakić i Marjanović, svoj drugi pogodak Stanojević postiže u 31. a šesti gol za ekipu iz Leskovca postiže Stefanović u 36.

Konančan rezultat utakmice, počasnim pogotkom za domaću ekipu postiže u 38. minutu Stefanović

Teoretski, ekipa iz Leskovca još uvek ima šanse za plasman u Drugu ligu ali je za to potrebno i da ekipa Zufo iz Bujanovca u nekoj od narednih utakmica odigra barem nerešeno a da KMF Leskovac pobedi sve utakmice do kraja.

Može li BSK Bujanovac koji je pobedom nad Leskovčanima u prvom delu možda odlučio prvaka lige, da iznenadi svoje sugrađane saznaćemo već u sledećem kolu u kome su, bar na papiru, domaćini. Leskovčani će na svom terenu ugostiti ekipu Bele Crkve iz Kuršumlije.

 


Podeli:
  1. Лесковчанин 16.04.2018., 22:18

    Нека Кири одигра без текму прво место загарантовано.

Comments are closed.