KMF “Leskovac” počeo pripreme za narednu sezonu

KMF “Leskovac” počeo pripreme za narednu sezonu
Podeli:

Majstori petoparca iz Leskovca počeli su sinoć pripreme za takmičarsku sezonu 2017/18 u kojoj imaju visoke ambicije, iako tačan termin početka takmičenja u Trećoj futsal ligi „Istok“ nije poznat a prema nekim najavama očekuje se polovinom oktobra.

Na prvoj prozivci održanoj u hali sportova „Dubočica“ u Leskovcu, sinoć se okupila ekipa koja je u prvoj takmičarskoj sezoni ubedljivo osvojila takmičenje u Regionalnoj futsal ligi „Jug“.

Aleksandar Jovanović,  koji je pristupio posle napuštanja ekipe Jedinstva iz Gornjeg Stopanja za sada je jedino pojačanje.

Nova sezona i znatno kvalitetnije takmičenje u Leskovac će, kao rivale, dovesti ekipe iz Niša, Majdanpeka, Kuršumlije i stare znance iz Bujanovca, ekipu KMF „Zufo“ koja je plasman u treću ligu „Istok“ ostvarila kroz baraž.

„Upoznat sam sa kvalitetom saigrača sa kojima sam duži niz godina učestovovao na raznim takmičenjima uz naglašavanje da je kvalitet znatno unapređen učestvovanjem u ligaškom takmičenju. Očekujem da u novoj sezoni igramo zapaženu ulogu i pre svega atraktivan futsal, kojim su moji saigrači doveli publiku u halu sportova“, kaže pojačanje KMF Aleksandar Jovanović.

KMF iz Leskovca će u pripremnom periodu, zahvaljujući sponzoru „Vlada-Invest“, nastupati na međunarodnom turniru u Skoplju, gde će za protivnike imati renomirane makedonske futsal ekipe.

Takođe, u planu je i odigravanje prijateljskih utakmica sa ekipama iz susednih gradova gde će, već tokom naredne sedmice, ugostiti ekipu KMF „Vranje“ člana Jedinstvene Druge futsal lige Srbije.

Sudeći po broju gledalaca koji su tokom prošle sezone pratili ekipu KMF „Leskovac“ na domaćem terenu, očekuje nas uzbudljiva sezona, atraktivna igra i puno golova, pa ne treba sumnjati da će ljubitelji futsala iz Leskovca i okoline već od prvog kola masovno poći na utakmice i svojom podrškom pomoći ekipi da napadne, zašto da ne, i sam vrh tabele i plasman u viši rang.

Zoran Jovanović


Podeli: