KOLIBA TURS  vas vodi na letovanje iz snova

KOLIBA TURS  vas vodi na letovanje iz snova
Podeli:

Terasa iznad morske obale i šum mora koji uspavljuje, odmor je kakav najčešće zamišljamo i kada izdvojimo novac i očekujemo. Takav odmor na obalama Olimpske regije upravo omogućava novootvorena turistička agencija  „Koliba turs“ Leskovac, koja ima zakupljene hotele i vile u Leptokariji i Paraliji, kao i sopstveni autobuski prevoz.

U Lepotkariji je reč o hotelu „Mouses“, dvadesetak metara od mora, sa sopstvenim bazenom i restoranom, a u Paraliji su gostima na raspolaganju 4 vile, od kojih je jedna – „Panos“,  tik na morskoj obali, dok su vile „Stavros“, „Zoi“ i „Fluris“ od obale udaljene 20, 150 i 200 metara.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naš je cilj i naša želja je bila da pružimo gostima nešto što je najbolje, a znamo da je blizina mora jedan od relevantnih uslova prilikom izbora smeštaja, posebno kada su u pitanju roditelji sa malom decom ili malo stariji ljudi“, objašnjavaju Saša Cvetković i Predrag Lazarević, vlasnici agencije, inače poznati leskovački ugostitelji koji od 2006. godine uspešno vode popularni etno restoran „Koliba“ u severnoj industrijskoj zoni u Leskovcu.

U ponudi su udobne i savremeno opremljene trokrevetne i dvokrevetne sobe i dupleksi. U hotelu „Mouses“ u Leptokariji sa restoranskim delom može da se uplati polupansion, ali gosti mogu i sami da spremaju sebi obede budući da svaka soba ima, takođe, savremeno opremljenu kuhinju sa posuđem.

Gost može da bira koji će vid ishrane imati. Što se restorana u Leptokariji tiče, mi garantujemo sve naše leskovačke specijalitete, začinjenene malo grčkim menijem. Skoncentrisani smo na goste iz celog Jablaničkog okruga i već od prvog dana ima posla“, objašnjavaju dvojica ugostitelja.

Cvetković i Lazarević su dugogodišnji ugostitelji, „deca Balkana“, kako u šali kažu, jer su zanat savladavali u ugostiteljskim objektima nestalog HUP Balkana

Nekako je, kažu, bilo prirodno da se oprobaju i u turizmu s obzirm da je reč o srodnim profesijama. Njih dvojica su prvi u Leskovcu otvorila etno-rastoran. Kasnije je to postala moda.

Ima mnogo turističkih agencija u Leskovcu s kojima ćemo, nadamo se, uspšeno sarađivati jer svako može da nađe svoje mesto pod grčikm suncem, ali mi želimo da ponudimo nešto drugačiji odmor, letovanje na popularnom grčkom moru, u regiji koja je nam je najbliža. Imamo sopstveni spratni udobni autobus sa 72 mesta. Vozač će biti u službi putnika, posebno roditelja sa malom decom. Sve vile su novosagrađene, mirisne i udobne i skoro sve na samoj obali, a ukoliko se u Leptokariji odluče za restoransku ishranu, biće to usluga po najvišim standardima i daleko jeftinija nego u grčkim restoranima“, pričaju.

Inače, turistička agencija „Koliba turs“, na Masarikovom trgu 14, baviće se i zimskim turizmom, odnosno, organizacijom zimskog odmora na bilo kojoj destinaciji, organizovaće izlete, ali i ostale vrste putovanja.

Bašta restorana Kolibe u Leskovcu

Ono što je posebno zanimljivo, to je da ćete na ovom mestu, u centru Leskovca, moći da kupite autobuske i avionske karte, takođe, do svih destinacija.

Roštilj majstori Kolibe su i ove i prošle godine napravili najveće pljeskavice na svetu


Podeli:
  1. Bravo, samo napred.

  2. Bravo momci. Puno sreće.

  3. Puno poslovnog i licnog uspeha…
    Sa srecom ,pametan korak..

Comments are closed.