Narodno pozorište Pirot organuzuje Osmu reviju malih formi u Pirotu

Komedija Art otvara pozorišnu reviju

Komedija Art otvara pozorišnu reviju
Podeli:

Komedijom “Art“ po tekstu Jasmine Reze u kojoj igraju Milan Lane Gutović, Nebojša Dugalić i Miljan Prljeta počinje večeras Osma revija malih formi koju organizuje Narodno pozorište Pirot.

Revija traje do 3. novembra a publika će moći da vidi pet predstava u kojima igraju poznati glumci.

Direktor Narodnog pozorišta Pirot Gradimir Filipović kaže da I za ovu Reviju vlada veliko interesovanje pirotske publike jer su karte gotovo rasprodate.

“Gostujuće predstave igraćemo u sali Doma Vojske a našu predstavu u sali Pozorišta. Birali smo predstave za sve ukuse i očekujemo da će Revija, kao i sve dosad proteći bez problema. Pirotska publika voli i rado dolazi u pozorište”, kaže direktor Narodnog pozorišta Pirot Gradimir Filipović.

Predstava “Od A do DA“ je na programu 31. oktobra. Igraju Marijana Mićić i Bojan Perić.

Komediju Milana Raleta Nikolića “Izvinjavamo se, mnogo  se izvinjavamo“ ljubitelji pozorišta će moći da vide 1. novembra. U njoj igraju Neda Arnerić i Fedja Stojanović.

Glumac Dragan Boža Marjanović 2. novembra igra monodramu “Sam prtiv NATO“

Osmu reviju malih firmi zatvaraju 3. novembra glumci pirotskog Pozorišta sa komadom “Zarezoja“ pisanu na lokalnom dijalektu po tekstu i u režiji mladog reditelja iz Pirota Davida Alića.

Komplet za četiri gostujuće predstave je 1.600 dinara, za organizovane posete cena je 1.400 dinara a pojedinačna karta košta 500 dinara. Oni koji su kupili prvih 300 kompleta predstavu “Zarezoja“ će moći da gledaju besplatno.

Z.Panić

Foto Narodno pozorište Pirot


Podeli: