Kontejneri u Leskovcu i dalje PO NAVICI završavaju u reci

Kontejneri u Leskovcu i dalje PO NAVICI završavaju u reci
Podeli:

Kontejneri u centru Leskovca, malo po malo pa završe u koritu reke Veternice, ovog puta ispod mosta kod Zelene pijace.

Da li je reč o ružnoj navici Leskovčana koja ne može da se iskoreni ili su u pitanju vandali, i dalje ostaje misterija.

Tužno je to da se i pored silnih apela iz gradskog „Komunalca“ i zaposlenih u Odseku za zaštitu životne sredine da se ovakve stvari ne dešavaju.

Tužno je i to što samo nakon nekoliko meseci naši novinari ponovo pišu o ovako ružnoj slici:

Kontejneri u Leskovcu i dalje PO NAVICI završavaju u reci (FOTO VEST)


Podeli:
 1. Najveca greska zutih. Ugovor sa PWW na 25 godina. Zamislite u moje ime gradonacelnik potpisuje Ugovor i ja placam. Nije mi jasno sto ja nisam potpisao Ugovor i da uredno placam kao ekoloski savestan gradjanin. PWW pronasao ovce za sisanje, sudovi presudjuju u njihovu korist, a mogu cak i izvrsitelje da vam nakace na vrat. Sadasnja vlast nezeli ili strucno nezna da preduzme nesto protiv skupljaca para. Njihovi kontejneri se nalaze u rekama, na trotoarima, na ulicama, a oko njihovi kontejnera vise ima djubriva, nego u Zljekovcu. Dalje , poziovaju se na kategoriju ,, komunalni otpad,, a ja neznam sta je to jer nisam skolvan za to i nisam ni potpisao Ugovor u kome je pretpostavljam data definicija komunalnog otpada. Ovo vam pisem posto sam istroseno korenje paradajsa strovario pored kontejnera / nije moglo da stane u kontejner/, jer nezelim da zagadjujem okolini. Mozda je to moglo da se zapali, ali ovi drugi kazu ne palite. PWW koji dinar nije ulozio u recimo betoniranju mesta gde su stacionirani kontejneri, treba objaviti totalni ….,, u svakom slucaju vlastodrsci nece u tome ucestvovati, …….. I ne pricajmo uvek o huliganim ima i savesnih nervoznih gradjana, koji u trenucima nervoze hoce da zavrljace kontejner u Veternicu. Ko se nije kacio sa PWW nezna koje je …… i koji su to neradnici. Ko raskine Ugovor sa ovima glasam ga do kraja zivota. Ekoloski inspektor koji ovima podnese prijavu zbog nesavesnog rada, ima moje divljenje.

  11
  4
  • Podhitno da se lecis ti neznas sta pricas pa da nisu oni bili bi u smece do kolena ranije su izpraznjivani kontejneri nedeljnom a ovi svaki dan teraju smece

   2
   1
   • Gde to, molim te mi reci, skupljaju smece svaki dan? Kod nas svakog cetvrtka, znaci jednom nedeljno. Skoro su promasili jedan cetvrtak i eto ti smeca do kolena. A i kad iznose, posle njih ostane pola tog smeca na ulici a od vode koja im curi iz kamiona danima se smrad siri po naselju.

 2. „Vaši novinari…“?! Vi li ste be novinari?! hahahaha

  5
  5
 3. Cele noći tu oko tog mosta krstare likovi od zla oca i još gore majke, psi lutalice, narkomani, Sevda, đubre, smrad, nigde svetla, sreća što je samo kontejner završio u reci, mogao je to biti i neki prolaznik.

  11
 4. Za ovako nesto su krivi vandali a ne gradjani

  7
  1
 5. Kontejner stoji u vodi u reci Veternici od subote,dobro jutro, kasno Marko na Kosovu stiže …

  2
  2
 6. Gravitacia jebiga… majmune ce zauvek da zabavlja

  3
  2

Comments are closed.