Leskovčanin nasamaren u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

Leskovčanin nasamaren u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“
Podeli:

Slobodan Marković iz Svirca kod Leskovca redovno učestvuje u nagradnoj igri Vlade Srbije „Uzmi račun i pobedi“, pa kada je voditelj RTS-a 17. marta ove godine pročitao njegovo ime, sreći nije bilo kraja jer se radilo o vaučeru na iznos od 120.000 dinara kod „Forma ideale“.

Iste večeri, kako priča Marković, usledio je poziv iz RTS-a sa čestitkama srećnom dobitniku.

Međutim, prolazili su dani i meseci, a nagrada nikako da stigne. Zvao sam više puta, a oni su odgovrali da je rok za uručenje 60 dana. Prošlo je i 100 dana, a nagrada nikako da stigne“, jada se Marković, koji je napisao 20 pisama što RTS-u, što Vladi Srbije, uz pretnju da će tužiti za prevaru.

Jugmedia je pokušala da dobije nadležne u Generalnom sekretarijatu Vladi Srbije, koji vode nagradnu igru, ali oni su na godišnjem odmoru, kako nam je nezvanično rečeno. U NALEDU, koji pomaže u ovoj igri su nam potvrdili da su upoznati sa slučajem Markovića iz Svirca, uz tvrdnju da on nije dobio nagradu.

Tog čoveka je verovatno neko nasamario, grubo se našalio s njim. Mi smo sve proveravali, JMBG i telefonski broj. Nagradu je, zapravo, dobio drugi čovek iz okoline Leskovca sa istim imenom i prezimenom“, objašnjava nadležni iz NALED-a, dodajući da su za izjave medijima zaduženu u Generalnom sekretarijatu Vlade Srbije.

Pretpostavlja se da su zabunu uneli voditelji igre na RTS-u jer nisu pročitali o kom se selu kraj Leskovca radi, a tačne adrese nema ni na spisku dobitnika objavljenom u listu „Politika“.

Slobodan Marković iz Svirca i pored ovakvog pojašnjenja i dalje tvrdi da je on dobitnik.

Mene su zvali iz RTS-a i čestitali“, uporan je Marković a na naše pitanje sa kojeg je broja pozvan odgovra – sa privatnog, što znači da je broj bio sakriven.

Naš sagovornik iz NALEDA objašnjava da RTS ne poziva dobitnike, već nadležni iz Vlade Srbije.


Podeli:
 1. Osnovno je pravilo ne javljati se kada nema identifikacije broja, previše ima dokonih mamlaza, kretena i bolesnika oko nas.
  20  2
 2. hmmmm pojavio se neko njihov sa istim imenom i dobio nagradu,Vise puta su i u Leskovcu otisle nagrade preko veze, to se lako provali,,Ali i to prodje, nameste im, dobiju pa opet nemaju
  7  0
 3. Kako dobra fora!
  Gospodine Markoviću, čekajte Vašu nagradu, stići će ona, samo Vi strpljivo cekajte!
  Hahahahhahaha
  Bravo za fazon!
  9  0
 4. Mene je tako RTS, nasamario za poklon 5-CD-a, tacnije emisija jednapesmajednazelja, i pored Banicnog dopisa mejlom, nikada nisam dobio nagradu.
  1  0

Comments are closed.