Leskovčanin oborio državni rekord i postao APSOLUTNI ŠAMPION (VIDEO)

Leskovčanin oborio državni rekord i postao APSOLUTNI ŠAMPION (VIDEO)
Podeli:

Leskovčanin Miloš Vukićević srušio je danas aktuelni državni rekord u kategoriji do 120 kilograma i postao apsolutni juniorski pobednik i državni rekorder za senuore i juniore kada je na državnom prvenstvu u potisku sa ravne klupe (bench press) u Bačkom Petrovcu podigao 221 kilogram.

Klub sportova snage „XL“ iz Leskovca odbranio je na današnjem takmičenju titulu ekipnog državnog šampiona, na kojem je učestvovao sa četiri takmičara.

Miljan Domazetović, aktuelni balkanski šampion u powerliftingu u kategoriji do 83 kg, osvojio je prvo mesto, dignuvši 160 kilograma.

Aleksandar Ranđelovic je u kategoriji juniora osvojio drugo mesto do 105 kilograma dignuvši 150 kg, a Nenad Stojanović u kategoriji do 120 kg osvojio je peto mesto dignuvši 180 kg.

Ovaj klub očekuje tradicionalni 9. Otvoreni Kup Srbije u Leskovcu 23.juna na kojem će učestvovati veliki broj takmičara iz cele Srbije i inostranstva.


Podeli:
 1. Kad je tesko tu je Nesko

  4
  3
 2. bravo momci sve cestitke

  4
  3
 3. Sve ovo je lepo…ali…bilo bi jos lepse kada pomenuti momci ne bi koristili doping i na taj nacin iskazali svoju pravu snagu.Verujem da tada ne bi imali tih 221 kg.

  2
  1
 4. Milos Vukicevic je momak iz Prokuplja koji se takmici za xl,a nije Leskovcanin.

Comments are closed.