Leskovčanka dopunila Zakon o saobraćaju

Leskovčanka dopunila Zakon o saobraćaju
Podeli:

Vozači sa probnom vozačkom dozvolom moći će da voze i automobile preko 80 kilovata, zahvaljujući amandmanu na novi Zakon o saobraćaju koji je podnela leskovačka narodna poslanica Olivera Pešić, a na inicijativu jedne mlade Leskovčanke koja je skoro zasnovala porodicu.

Mnoge mladi vozači u Srbiji, što nije bilo predviđeno ovim zakonom, moći će da voze porodične automobile, a amandman je lično podržao i ministar policije Nebojša Stefanović.

Amandman sam podnela na inicijativu jedne Leskovčanke koja se javila u jutarnjem programu jedne lokalne televizije, tražila je sastanak samnom, imala je konkretan predlog za poboljšanje tog zakona. Konkretno, amandman se odnosi na to da se tim mladim vozačima dozvoli da uz prisustvo roditelja ili užeg člana porodice, koji ima dozvolu duže od 5 godina, da mogu da upravljaju tim automobilom“, objašnjava nam narodna poslanica iz Leskovca.

O njenom predlogu, Narodni dom će se izjasniti 22. marta, a kako saznajemo, biće podržan i od strane opozicionih partija u parlamentu.


Podeli:
 1. Mladi ljudi , nove i savremene ideje u skladu sa vremenom i savremenim shvatanjima i naprednim svetom.
  Pozdravljam preduzimljivost narodne poslanice koja se je dosledno stavila u sluzbu svojih gradjana i biraca.
  Bio bih veoma zahvalan kada bi se poslanica Pesic angazovala da se ukloni zabrana voznje biciklom u glavnoj ulici , Bulevaru Oslobodjenja . Ta zabrana je uvedena jos davnih SEZDESETIH godina proslog veka .
  Danas je bicikl vozilo 21. veka. Biciklom mosete setati centrom Pariza , Amsterdama , Berlina , Londona , Njujorka i SVIH gradova u Evropi i svetu !
  Biciklom NE MOZETE setati centrom Leskovca ???
  Zato , OSLOBODIMO bicikl u eskovcu ukinimo zabranu i ukinimo tu diskriminaciju !!!
  0  0
 2. Olju za min policije 17. marta 2018., 10:03 am

  Hvala Olja! Sad ce mamini i tatini klinci i dalje moci da luduju i besne u svojim „jakim“ automobilima.
  Mnogo konja, malo mozga, i to je to. Kraj…
  0  0

Comments are closed.