Masovne krađe akumulatora u Dubočici

Masovne krađe akumulatora u Dubočici
Podeli:

Desetak vlasnika automobila koji žive u ovom leskovačkom naselju u poslednja tri dana ostali su bez akumulatora na svojim vozilima.

Slučajevi krađa su prijavljeni policiji, a Leskovčani iz ovog dela grada bukvalno su počeli da noću organizuju dežurstva kraj svojih automobila kako bi očuvali u celosti.

Meni je akumulator nestao noćas. Jutros sam pokušao da upalim automobil i nije mi pošlo za rukom. Kada sam otvorio haubu zateklo me je neprijatno iznenađenje. Komšije kažu da su počeli da dežuraju ispred svojih automobila noću. Problem je što nemamo gde da ih parkiramo, već moramo ispred svojih zgrada. A ovo “pelješenje” traje aktivno već nekoliko dana”, žali nam se M. Zdravković.

Ovo nije prva masovna krađa akumulatora u Leskovcu. Pre par godina u jednoj noći nestalo je dvadesetak akumulatora sa automobila parkiranih u Radanskoj ulici.


Podeli:
 1. „Nije Sloba govno, mi smo govna!“

  13
  1
 2. Milice nemoj vise da im ispunjavas ove zelje da se nekomentarisu kolumne i clanci.Ipak je jugmedija najcitaniji elektronski medij i ako hoce da pricaju i pisu za medije trba da to rade betuslovno.Ovako sve polako gubi smisao pa ce sutra svako ko da neki interviju da rrati nesto.Nemoj vise to da dozvoljavas.

  4
  1
 3. I nikad nece biti nadjeni nijedan akomulator niti bilo sta jer bitno je da ss dizu kola sa pojedinih ulica ali o tom potom

  3
  1
 4. mufljuz Pravi 20.10.2018., 07:52

  Da se hoce nasli bi se akumulatori za pola sata.Zna se gde idu i ko kupuje postoje samo tri mesta,divlji otkljupljivaci sek.sirovina pa dalje prodajeju na crno otpadu,otpad ih direktno kupuje kao sek.sirovinu jer su u dilu sa lopovim naravno na crno,ili po pijaci i slicnim mestima.U radnjama ne mogu traze se licne karte i popunjava list o otkupu glupi valjda toliko nisu.

Comments are closed.