Metlakomerc kupila i preduzeće Montaža

Metlakomerc kupila i preduzeće Montaža
Podeli:

Leskovačko preduzeća „Metlakomerc“ d.o.o. kupila je nedavno i ovdašnje preduzeće u stečaju „Montaža“, po početnoj ceni od 33.766.624,50 dinara, što znači da su Leskovčani bili jedini kupci.

Prema nezvaničnim informacijima, objekti Monataže Leskovac, nekadašnjeg “Razvitka”, biće renoviran i služiće, najverovatnije, kao upravna zgrada s magacinskim prostorom.

Kuporodaja je obavljena u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.


Podeli:
 1. Lokal patriota 09.02.2018., 16:40

  Pokreće se Leskovac! Svaka čast ovima iz Metle!
  Da pohvalimo ljude dok nisu krenuli ovi što do podne mrze sve oko sebe, a poslepodne i same sebe, da ih napadaju i pljuju!

 2. Vlasnici preduzeća „Metlakomerc“ su velike lokalpatriote i veoma je logično što imaju punu podršku našeg gradonačelnika u njihovoj nameri da Leskovac učine jednim od razvijenijih i lepših gradova u ovom delu Evrope. Bravo i samo napred!

  • hahahahahahahahhahahhahahah dal si realan ti

  • Igore,providan si vise!

   • Konane, zbog čega ste negativni prema svemu dobrom što se događa u našem gradu?

    • Dobro bi bilo da znam da su cista posla,a ne samo provizija i ugradnja.Ajde posto kazes da je dobro,objasni mi nenamensko trosenje iz budzeta i izvestaj dri,ali samo nemoj da kazes ispravili su gresku,zbog cega su dosli do te greske?!I priznaj vec jednom koliko te finansiraju za ove botovske tekstove?!A ja ti unapred kazem pisacu u ime postenog naroda,da vidi neke stvari,a ne da mu plasiraju manipulacije i lazi na prljav i pokvaren nacin!!!Pozdrav i svako dobro.

     • Konane, DRI je i sama priznala da je Leskovac, odnosno lokalna samuprava Leskovca, jedna od institucija sa najmanje grešaka u realizaciji budžeta. Nisam bot, nisam na platnom spisku SNS-a i sve što pišem je realno i veoma istinito.

     • Nije realno niti istinito.Sramota jel si klasican lazov.Pozdrav!

 3. ISTINA JE UVEK NA VIDELO IZASLA 10.02.2018., 12:40

  Jbt patriotizam kad se na njega svi izobogatise

  • Tetin na Neposlušnog 10.02.2018., 14:35

   Ja sam isto patriota, al od svoj patriotizam sam imao samo štetu i nazadovao. Nešto tu ne štima. Nemoj me više ložite na patriotizam, majke da vam ga ….jem.

Comments are closed.