Moskovljanin se zaljubio u Leskovac, otvara prvi trambolina park (VIDEO)

Moskovljanin se zaljubio u Leskovac, otvara prvi trambolina park (VIDEO)
Podeli:

Prvi veliki trambolina park u Srbiji biće otvoren 20. oktobra u Leskovcu, a investitor je mladi Rus iz Moskve koji se u grad na Veternici zaljubio na prvi pogled, u njemu se sa svojom izabranicom Ruskinjom venčao i dobio dete, u njemu provodi deo godine, pa je na kraju odlučio da posle Moskve ovde pokrene i svoj mali biznis.

Reč je Ivanu Vladimiroviču Ušakovu (33) rođenom Moskovljaninu, koji je u Leskovac prvi put došao 2009. godine sa svojom majkom, turizmologom, a nastavio da dolazi i posle njenog povratka u Moskuvu pre tri godine.

Leskovac je za mene lepota, sloboda, u Leskovcu se jede najbolja hrana na svetu, u Leskovcu se vole Rusi, više nego u Nišu i Beogradu, a ovde sam već stekao i prijatelje”, priča Ušakov za Jugmediu.

Diplomirao je na Fakultetu za naftu i gas ali u struci nikada nije radio već je jedno vreme prodavao ruske filmove po svetu, potom držao restoran, a sada razvija drugi posao i to u Leskovcu.

Njegov trambolina park, trenutno hit u svetu, Arena tramboline „Kengur“, biće otvoren u holu na prvom spratu SRC “Dubočica”.

Trambolina nije samo najzabavniji, već i veoma koristan sport! Stiče se izdržljivost, fleksibilnost i spretnost, ojačavaju mišići, brzina reakcije i pokreti, razvija se vestibularni aparat. Skakanje na trambolini ne zahteva posebnu fizičku obuku i pogodno je za ljude različitih uzrasta. U Areni Kengur, čak i deca starija od godinu dana mogu biti angažovana. Poželjna je samo lagana sportska odeća i čarape.”, objašnjava Ivan Ušakov.

Bližimo se otvaranju!!!Radovi u SRC „Dubočica“ idu punom parom! Okupljamo se sve u najboljem interesu dece i odraslih!…

Posted by Arena trambolina Kengur on Субота, 13. октобар 2018.

Investicija je vredna oko 50.000 evra

Kaže da je trambolina mesto i za zabavu i rekreaciju, ali i za fitnes, kao i za  trening sportista, za fudbalere, košarkaše, boksere, gimnastičare, akrobatičare, planinare, snoubordinge, padobrance i druge sportiste.

Trambolina je, veli, potpuno siguran sport.

Svaka lekcija na trambolini mora započeti zagrevanjem i učenjem pravila ponašanja i bezbednosti. Za decu ispod 14 godina potrebna je dozvola roditelja ili staratelja. Trener, u skladu sa spremnošću svakog gosta, primeniće adekvatne vežbe i pratiće bezbednost u arena”, naglašava Moskovljanin, kome u postavljanju parka pomažu dva druga iz Moskve.

U trambolina parku može da vežba i skače cela porodica, pa i “babuške”, kako objašnjava na odličnom srpskom jeziku.

Na sam dan otvaranja za posetioce su pripremljena iznenađenja – muzika igre, nagrade, a prvih 200 skakača visine do 140 centimetara besplatno će moći da skaču na trambolini.

Fitnes na trambolini

Trambolina nije samo najzabavniji, vec i veoma koristan sport! Stiče se izdržljivost, fleksibilnost i spretnost, ojačavaju mišići, brzina reakcije i pokreti, razvija se vestibularni aparat!Ovo je jedinstvena prilika za trening: Fitnes na trambolini je mnogo efikasniji i zanimljiviji nego samo trening u teretani. Izrada elemenata na trambolini daje veliki napredak u mnogim sportovima – fudbalu, košarci, boksu, gimnastici, akrobatici, planinarenju, snoubordingu, padobranstvu…

Posted by Arena trambolina Kengur on Среда, 19. септембар 2018.

Inače, karte će tokom radnog dana iznositi 200, 300 i 400 dinara za 15, odnosno, 30 minuta i sat vremena zabave na trambolni, a tokom vikenda neznatno veće.

Leskovac dobija dva Avantura parka


Podeli:
 1. Lele lele dal je ovaj covek normalan haha…

  15
  13
 2. Krajincanin 16.10.2018., 15:36

  Vidi se da su nam Rusi braca, uvek bili i uvek bice!

  13
  6
 3. Поздрав за Ивана Руса и добро дошао, брата по свачему.Примамо га свим срцем.

  17
  4
  • Pertackibot 17.10.2018., 17:21

   Zašto? Da li ga lično znaš? Zašto misliš da svako od nas mora oberuĉke da prihvati bilo kog stranca? Tri džaka so treba ovde da pojede da bi ga prihvatili leskovčani i okolina.
   Ko je, od koji je, kakvi su mu roditelji, iz kakvu je familiju? To su samo neka od pitanja.

   • Поштовње, „Pertackibot“, ценим твоје мишљење, пре бих рекао контрирање, Јер теби у овом граду све смета.Шта ћеш такав си се родио и такав ћеш остати. Кажеш , колико га ја познајем па га подржавам. Овакве људе, можеш врло брзо да добро упознаш. Њега много више познајем него тебе. Ко си ти, и одакле си, који су ти родитељи и која ти је фамилија? О теби ништа не знам.Судећи по коментару, боље да не коментаришем о теби.

 4. Lele…još će ni i paričke zemi za rapanje. Pa će si ripamo za besplatno po krevati…ko pa ne ;)

  6
  14
 5. U sta se zaljubio???
  Sivilo svuda…

Comments are closed.