Na Grdeličko leto prevozom za 100, a taksijem za 150 dinara (PROGRAM)

Na Grdeličko leto prevozom za 100, a taksijem za 150 dinara (PROGRAM)
Podeli:

Na koncerte poznatih pevača i grupa koji će ove godine nastupiti na Grdeličkom letu iz Leskovca, Vlasotinca i ostalihj mesta moći će da se stigne organizovanim prevozom po veoma povoljnim cenama, saopšteno je danas.

Taksisti će do Grdelice dovoziti i odvoziti sa koncerta one koji nisu iz ovog mesta za 150, a u toku celog grdeličkog leta  „Prevoz Ivko“ iz Grdelice prevoziće zainteresovane Leskovčane u 23:00 i u 00:00 po ceni od 100 dinara.

Taksisti će voziti u toku cele noći po ceni od 150 dinara. Taksisti će voziti i do Vlasotinca, Predejana, Grabovnice, itd… po veoma povoljnim cenama. Takođe će taksisti iz Grdelice biti i na taksi stajalištu u Leskovcu, preko puta železničke stanice od 18 časova i prevoziti do Grdelice , takođe za 150 dinara”, ističe direktor Doma culture Grdelica Marko Trivunić, koji je organizator ove manifestacije.

Na Grdeličkom letu nastupiće Vlatko Stefanovski, Tropico Band, Stevan Anđelković, Milan Dinčić Dinča, a u toku ove manifestacije biće održan i Sajam vina i roštilja i Grdelička regata:

U toku grdeličkog leta od 6.jula do 15.avgusta, od 17:00 do 01:00 biće zatvorene za saobraćaj ulice 29.novembra (raskrsnica kod Doma zdravlja), ulica Đorđa Veličkovića (raskrsnica kod pijace) tra Maršala Tita (raskrsnica kod železničke stanice). U toku grdeličkog leta zabranjeno je parkiranje ispred zgrade Mesne zajednice u Grdelici.


Podeli:
  1. Ako mi taksista bude naplatio više od navedene cene kome da se javim za povraćaj novca, Jugmedii il’ ovom direktoru?

    6
    1

Comments are closed.