Napravili kratak spoj, niko ne može da dođe do radnika Elektrodistribucije

Napravili kratak spoj, niko ne može da dođe do radnika Elektrodistribucije
Podeli:

Radnici koji rade na izgradnji novog Rodinog marketa u Mokranjčevoj ulici u Leskovcu zakačili su jutros žice sa bandera, napravili kratak spoj i ostavili ovaj deo Leskovca bez struje.

Meštani iz ovog dela grada se žale da uporno celo jutro zovu Elektrodistribuciju na raspoložive telefone da prijave kvar, ali da im niko ne odgovara.

Pokušali smo i mi da dođemo do informacije kada će ovaj problem biti rešen, ali ni našoj redakciji niko nije odgovarao na pozive.


Podeli:
 1. I ne treba da „dodje do radnika“ vec pozove.Zezam se naravno pa polako ce si bude bar ce ustedite na racuni za struju ovaj mesec.

  2
  3
  • Neće da uštedi jer distribucija si zacepuje račune kolko im se ćefne. Nisi li ti njihov (ne)radnik kad ti je ovo tolko smešno?

   4
   2
 2. nista cudno , tako je oduvek bilo i bice. Sto da se javljaju ne telefone kada mogu da piju kafe i puse cigare..Srpska posla

  4
  2
 3. kod nas se uvek tako radi. nece da se jave na telefon iako sede pored telefona . Ako se pak predju pa se jave onda imaju izgovor da im sistem ne radi trenutno…ista prica uvek ..srpska posla

  5
  2

Comments are closed.