Nela Milenković nova predsednica Foruma žena SPS-a Vlasotinca

Nela Milenković nova predsednica Foruma žena SPS-a Vlasotinca
Podeli:

Na sinoć održanoj Izbornoj skupštini Foruma žena Opštinskog odbora SPS-a Vlasotinca  jednoglasno je za predsednicu ovog tela izabrana primarijus dr Nela Milenković.

Milenkovićeva  je istakla da izbor za predsednicu Foruma žena SPS-a Vlasotinca za nju predstavlja izuzetnu čast ali i veliku obavezu, budući da je Opštinski odbor SPS-a Vlasotinca jedan od boljih u Srbiji, po svojim izbornim rezultatima.

Na nama je da damo svoje doprinose da se ovi rezultati poboljšavaju i uvećavaju u narednom periodu. U rad Foruma moramo uključiti što veći broj žena, posebno mlađih, pažnju moramo posvetiti temama koje se tiču žena, unapređenju položaja žena u svim sferama. Daćemo i svoj doprinos u osavremenjivanju rada partije, unošenju novih ideja, sa ciljem postizanja što boljih rezultata na izborima, a time i većeg uticaja na političkoj sceni naše opštine i cele Srbije“, kazala je dr Nela Milenković.

Predsednica Foruma žena SPS-a Slavica Đukić Dejanović istakla je da će i u Vlasotincu, kao i u mnogim drugim mestima u Srbiji dati doprinos da Socijalistička partija Srbije radom kroz svoje članstvo i učešće u lokalnoj vlasti na svim profesionalim poljima bude uzor kako se to može uraditi.

Ne patimo od toga da nam treba mnogo, ali tražimo da bude pravilno, i zbog toga naši drugovi treba da budu ponosni na nas. Mi želimo da mesta gde živmo budu bolja za sve. Nama je rad i kvalitetan odnos u radu veoma bitan i nikada se principa rada nećemo odreći. Smatramo da  rad, socijalna pravda, poštenje, pravednost, nisu prevaziđeni i zbog toga  su socijalisti i u Srbiji, i u Vlasotincu ponovo u modi. U Vlasotincu nikada nećemo ići ispod 20 odsto, samo ćemo ići iznad toga“, rekla je Đukić Dejanović.

Na Izbornoj sednici  je od 70 delegatkinja prisustvovalo njih 63. Izabrano je sedmočlano predsedništvo Foruma žena, a za potpredsednicu je izabrana Milena Čikić.


Podeli:
  1. Nikako da ukapiram zasto doticne doktorke ne rade posao za koji su skolovane, u dobrom delu sa ledja sirotinje i bolesnih penzionera.

    3
    4

Comments are closed.