Nestala Leskovčanka na putu do Svetoilijskog groblja

Nestala Leskovčanka na putu do Svetoilijskog groblja
Podeli:

Snežana Stoiljković (65) iz Leskovca nestala je juče posle podneva, najverovatnije na putu od kuće u naselju Slavka Zlatanovića do Svetoilijskog groblja. Nestanak je prijavljen policiji, ali rođaci mole sugrađane da jave ako su je negde primetili.

Ona je oko 12,30 sati sa dvema krošnjama krenula na grob nedavno preminulog supruga. Međutim, ćerka ove žene tvrdi da njena majka nije stigla do groba jer nije primećeno da su sveće paljenje ili bilo šta pomerano oko humke.

Pouzdano se zna da je prešla preko mosta na Veternici kod Hemijske škole i krenula asfaltnim putem prema groblju, odakle joj se gubi svaki trag. Snežana, koju komšije znaju po imenu Slađana, nije bila bolesna.

Fotografija koju objavljujemo je starijeg datuma, ali se lik nestale žene nije u međuvremenu znatno promenio osim što sada ima sedu kosu.


Podeli:
  1. Nije ona zrno peska pa tek tako da nestane sa dve kotarice. I koja je po redu žena koja nestaju u Leskovcu. Jedna doktorka beše krenula po burek ujutru i nije nikad nadjena. Snežana iz opštine krenula isped kuce na poziv i nikad nije nadjena. Pobogu jel treba da se bojimo da izadjemo u grad. Pa nije ova mis sveta niti neka fufa pa da pobedne sa svalerom. Ej bre radi li neko svoj posao ? UŽAS

Comments are closed.