TRADICIONALNA AKCIJA GRADA LESKOVCA

Ofarban mobilijar i očišćen parkić u Radničkom naselju

Ofarban mobilijar i očišćen parkić u Radničkom naselju
Podeli:

Nekoliko desetina aktivista dve mesne zajednice okupilo se danas kako bi ofarbalo mobilijar u parkiću između dve stambene zgrade u Radničkom naselju i očistilo zelenu površinu u okviru tradicionalne akcije ulepšavanja i čišćenja grada.

Profesorka srpskog jezika Tanja Marinković, aktivistkinja mesne zajednice Veternica, ocenila je da ovakve akcije predstavljaju odgovorno ponašanje prema životnoj sredini u kojoj žive Leskovčani i njihova deca.

Nadam se da smo današnjom akcijom podigli ekološku svest naših sugrađana i da smo poslali jasnu poruku da životnu sredinu moramo da činimo lepšom i boljom“, kazala je Marinkovićeva, dodavši „da se u gradu Leskovcu sve bolje i bolje živi i da ima sve više investitora i trgovinskih lanaca“.

U akciji su učestvovali i aktivisti mesne zajednice Marko Crni.


Podeli:
 1. …“aktivistkinja mesne zajednice“… Veću glupost nisam skoro čuo…

  37
  2
 2. Lepo je sto se na svim akcijama koje organizuju mesne zajednice okupi puno ljudi, lepo je znati da im je stalo do svog grada.

  2
  19
 3. Dobro, ajde neka čiste mada ja mislim da je to gola zajebancija. Samo me zanima zašto njih 10-ro čiste a 30-oro nadgleda. Dakle, zašto svi ne uzmu kese i svi ne čiste, zašto se pravi razlika. Jel čiste samo oni koji treba šposao da dobibiju?

  21
  1
 4. E moj doktore, doktore, doktore. Samo ću to reći i ništa više a ti znaš zašto i kako si do juče pričao akterima grada

  9
  2
 5. nazposlni koji ne čisti smeće 13. oktobra 2018., 11:01 pm

  A jel profesorka srpskog radi negde, čujem da je navalica velika na tržištu rada? Posle ovoga dobiće poso garant

  14
  1
 6. Evo je i Gospodja koja je usla prva u Lindu !!! :)

  14

Comments are closed.